Neler Yeni

Yıllardır beraber olduğum kişiyle ayrıldık.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
Merhaba arkadaşlar, yıllardır beraber olduğum kişiyle ayrıldık her şeyi onunla yapıyordum ve sürekli iletişim halindeydik her gün yıllardır beraberiz, yan yanayız. Oyunları, yazdığım projeleri dahi onun sohbetiyle onunla yapıyordum, her şeyi onunla paylaşıyordum , onunla paylaştığım için yeni aldığım şeyler heyecan veriyordu ama o heyecan artık yok. Büyük bir boşluğa düşmüş gibiyim, her şeyi kaybetmiş hissediyorum. Bu durumdan nasıl kurtulurum, çünkü hiçbir şeyin tadı yok oyunların, insanların, bilgisayarın her şeyi bırakıp kendimi kapatasım var sadece.

2mApoo

80+ Silver
BU VİDEOYU İZLE. ŞUAN GEÇ SAATTE OLDUĞUMUZ VE BENİMDE UYKUM GELDİĞİ İÇİN KONUŞMAMIZ PEK SAĞLIKLI OLMAZ AMA SENDE DİLERSEN SENLE KONUŞMAK İSTERİM ÖZELDEN. KENDİ DENEYİMLERİM VS. ANLATMAK İSTERİM AZ DA OLSA İÇİNİ SÖNDÜRSEM YETERLİ :/

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Alpl

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BU VİDEOYU İZLE. ŞUAN GEÇ SAATTE OLDUĞUMUZ VE BENİMDE UYKUM GELDİĞİ İÇİN KONUŞMAMIZ PEK SAĞLIKLI OLMAZ AMA SENDE DİLERSEN SENLE KONUŞMAK İSTERİM ÖZELDEN. KENDİ DENEYİMLERİM VS. ANLATMAK İSTERİM AZ DA OLSA İÇİNİ SÖNDÜRSEM YETERLİ :/

ne yapmalıyım tam olarak bilmiyorum, hiçbir şeyin tadı yok sadece müzik dinliyorum

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
hocam durumunuza üzüldüm sizin bence kesinlikle derdinizi döküp ağlayacağınız sağlam bi içki masası ve dostlara ihtiyacınız var benim önerim rakı yanınada et hafif akdeniz mezeleri böyle uzun uzun derdinizi içinizi döküp bir akşam geçirin (memleketimde yaptığımız bir şey o yüzden önerdim ciddiyim)

2mApoo

80+ Silver
ne yapmalıyım tam olarak bilmiyorum, hiçbir şeyin tadı yok sadece müzik dinliyorum
Eğer bugün olduysa olay knk , tek aklındaki şu olsun : "Yarın daha az acıyacak"
Ayrıca bişey yapmana gerek yok. Paşa gönlün nasıl istiyorsa onu yap. Boşver dersi - işi - aileyi - arkadaşları ödevi. Bu gece sadece boş boş tavana bak ve nefes alış verişinin sesini dinle.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
hocam durumunuza üzüldüm sizin bence kesinlikle derdinizi döküp ağlayacağınız sağlam bi içki masası ve dostlara ihtiyacınız var benim önerim rakı yanınada et hafif akdeniz mezeleri böyle uzun uzun derdinizi içinizi döküp bir akşam geçirin (memleketimde yaptığımız bir şey o yüzden önerdim ciddiyim)
bu arada bu yorum bazı arkadaşlara ters gelebilir o yüzden kusura bakmayın arkadaşlar

2mApoo

80+ Silver
Hooppppp yavaş knk. Şu dönemi maddeye - alkole yada tütün ürünlerine bağlanmadan veya kendine zarar vermeden atlatması tek amacımız. İStersen biraz yavaş davran yazdıklarına dikkat et. Ben burada doktor yada narkotik polisi değilim ama aklı başında her insan bunu tersler zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada bu yorum bazı arkadaşlara ters gelebilir o yüzden kusura bakmayın arkadaşlar
Geldi knk :D

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Hooppppp yavaş knk. Şu dönemi maddeye - alkole yada tütün ürünlerine bağlanmadan veya kendine zarar vermeden atlatması tek amacımız. İStersen biraz yavaş davran yazdıklarına dikkat et. Ben burada doktor yada narkotik polisi değilim ama aklı başında her insan bunu tersler zaten.

Geldi knk :D
hocam tabii ki böyle şeylere karşı olmak lazım ama bi yerde ihtiyaçtır bana göre tamamen kendi fikrim

2mApoo

80+ Silver
hocam tabii ki böyle şeylere karşı olmak lazım ama bi yerde ihtiyaçtır bana göre tamamen kendi fikrim
Olabilir knk bi yandan bakınca o anlık iyi hissettirebilir. Sarhoş olup bilinç dışı kalarak ve real hayattan uzaklaşmak o anlık iyi hissettirir ama uzun vadede sıkıntı. Ayrıca depresif ve arabesk şarkıları dinlemek işleri zorlaştıracaktır. Çünkü bilinç altını kötü yönden etkileyecek olan şarkı türleridir

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
@2mApoo hocamız güzel konuşmuş. Ben olsam o arkadaşla sesli konuşurdum. Benimde 2.5 yıllık ilişkim bitmişti. Üstüne bir yıl sonra da sevgilisiyle fotoğrafını atıp engellemişti. Kısacası sanırım her erkeğin başına geliyor. Ben duygusuz olarak atlattım. Hiçbir kıza istesem de bağlanamıyorum. 2 3 gün sonra sıkılıyorum. Umarım sende senin için en hayırlı nasıl olacaksa öyle atlatırsın. Dertleşmek istersen elimden geldiğince yardım ederim. Fikir almak istersen de @2mApoo hocam yardım edebilir. Daha iyi olman duasıyla. Kendine iyi bak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
Merhaba arkadaşlar, yıllardır beraber olduğum kişiyle ayrıldık her şeyi onunla yapıyordum ve sürekli iletişim halindeydik her gün yıllardır beraberiz, yan yanayız. Oyunları, yazdığım projeleri dahi onun sohbetiyle onunla yapıyordum, her şeyi onunla paylaşıyordum , onunla paylaştığım için yeni aldığım şeyler heyecan veriyordu ama o heyecan artık yok. Büyük bir boşluğa düşmüş gibiyim, her şeyi kaybetmiş hissediyorum. Bu durumdan nasıl kurtulurum, çünkü hiçbir şeyin tadı yok oyunların, insanların, bilgisayarın her şeyi bırakıp kendimi kapatasım var sadece.
O durumdan nah kurtulursun kanka. Özür dilerim ama yaşamadan konuşmak cidden insanlara kolay geliyor. 7 Ay önce 6 yıllık ilişkim bitti ve felaket boşluğa düştüm. Her yerde her mekanda anılarım var unutamıyorum.. Antidepresan bi nebze iyi geliyor anca. Bu zamanla psikolojik çöküntülere de yol açıyor umarım bu olmadan atlatabilirsin bunu. Sana verebileceğim tek tavsiye onu unutmak için başka birini bulmayı dene. Bu çok daha zor söylemek bile benim için zor ama başkasının yerini ancak bir başkası doldurabilir dost. Şimdiden geçmiş olsun eğer bir şey lazım olursa maddi manevi ulaş bana.

O durumdan nah kurtulursun kanka. Özür dilerim ama yaşamadan konuşmak cidden insanlara kolay geliyor. 7 Ay önce 6 yıllık ilişkim bitti ve felaket boşluğa düştüm. Her yerde her mekanda anılarım var unutamıyorum.. Antidepresan bi nebze iyi geliyor anca. Bu zamanla psikolojik çöküntülere de yol açıyor umarım bu olmadan atlatabilirsin bunu. Sana verebileceğim tek tavsiye onu unutmak için başka birini bulmayı dene. Bu çok daha zor söylemek bile benim için zor ama başkasının yerini ancak bir başkası doldurabilir dost. Şimdiden geçmiş olsun eğer bir şey lazım olursa maddi manevi ulaş bana.
Sana verdiğim tavsiyeyi ben uygulayamıyorum mesela. Bir kızla konuşsam dışarı çıksam hep gözümün önüne gülüşü geliyor mutlu olduğumuz anlar geliyor. 7 Ay geçti ayrılıktan ama ben hala onu aldatıyormuş gibi kötü hissediyorum

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
1-Çok klasik gelecek fakat spor salonuna yazılabilirsin aklındaki tüm her şeyden uzaklaşıyorsun sadece ağırlıklara odaklanıyorsun bir süre sonra tüm odağın protein ihtiyacına beslenmeye kayıyor az da olsa unutmuş olacaksın
2-Müzik dinleyecek olursan kesinlikle slow dinleme modun düşecektir
3-Başka kızlarla vakit geçir flört et ya da arkadaş ol
4-Onunla ilgili olan tüm somut anılarını en küçük şeyine kadar sil telefon numarası fotoğraflar mesajlar gibi
5-Sigara alkol gibi şeylerden tamamen uzak kalmalısın o anlık seni tatmin etse de uzun vadede hayatını çok kötü etkileyecektir

Böyle bir ayrılık hiç yaşamadığım için tam olarak doğru yorum yapamayabilirim ne yaparsan yap aklının bir köşesinde o kız olacaktır eminim fakat spor cidden çok kafa dağıtıyor odakların ve kişiliğin değişiyor eğer ki spora yazılacak olursan yardımcı olabilirim umarım en kısa sürede kendine gelir kafanı toplarsın

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,994
İsim
Lokman Doğan
Yani şey gibi olmasın ama yeni bir kızla eskisinin acısı diner. Ben de öyle oldu :) 6 yıllığı yeni bir insanla bitirdim lanet olsun o da bitti die çöktüm cjcjfjfjf

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,455
Üyeler
163,658
Son üye
brokoprotein
Top Bottom