Neler Yeni

Yıllardır içimde ukte kalan bilgisayarı artık almak istiyorum -12000 TL Bütçe-

Fikir alışverişi diyelim

• https://itopya.com/sizo-noname_h20150

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    2
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet
Bütçe
12000
Hani böyle küçüksündür de komşuya gidersin annenle komşunun oğlunun bilgisayarı vardır o zamanın bütün popüler oyunlarını oynar sende izlersin kenardan 5 dk da olsa oynasam diye yalvaran gözlerle bakarsın neyse oturur oynarsın biraz en keyifli yerinde eve gitme vakti gelir sıkıla sıkıla kalkarsın eve giderken sorarsın annene anne benim de bilgisayarım olabilir mi diye ama paranız yoktur olmaz der ve içinde hep ukte kalır ya o heh işte bende de böyle ukte kaldı bu durum şimdi iyi kötü durumum var yaş biraz geçti ama ben o ukteyi atmak istiyorum içimden arkadaşlar rica etsem bana bir f/p hazır sistem önerebilir misiniz bütçe 10-12 k arası diyelim yardımcı olursanız sevinirim :)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
pc hocası yakında sistem çıkaracak, beklemeni öneririm

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,585
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Şuan 6600xt li sistem 13k üzerinde. Forumu takip ederseniz mutlaka bütçenize uygun sistem çıkacaktır. Birde Allah sağlık versin gerisi boş.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Can...

80+ Platinum
Hani böyle küçüksündür de komşuya gidersin annenle komşunun oğlunun bilgisayarı vardır o zamanın bütün popüler oyunlarını oynar sende izlersin kenardan 5 dk da olsa oynasam diye yalvaran gözlerle bakarsın neyse oturur oynarsın biraz en keyifli yerinde eve gitme vakti gelir sıkıla sıkıla kalkarsın eve giderken sorarsın annene anne benim de bilgisayarım olabilir mi diye ama paranız yoktur olmaz der ve içinde hep ukte kalır ya o heh işte bende de böyle ukte kaldı bu durum şimdi iyi kötü durumum var yaş biraz geçti ama ben o ukteyi atmak istiyorum içimden arkadaşlar rica etsem bana bir f/p hazır sistem önerebilir misiniz bütçe 10-12 k arası diyelim yardımcı olursanız sevinirim :)
Aynı durum bende de vardı lisedeyken taki 12 . Sınıf bitene kadar sistem istediğim özelliklerde istediğim oyunu oynatcak şekilde ama malum yaş geldi 16 17 den 20 ye ne o hevesim kaldı ne de o eski bilgisayar görünce heyecanlanan kalbî küt küt atan çocuk...

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı durum bende de vardı lisedeyken taki 12 . Sınıf bitene kadar sistem istediğim özelliklerde istediğim oyunu oynatcak şekilde ama malum yaş geldi 16 17 den 20 ye ne o hevesim kaldı ne de o eski bilgisayar görünce heyecanlanan kalbî küt küt atan çocuk...
Yaşım 26 o his hiç bir zaman eksilmedi 😂

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
13,500 e çıkarsan https://www.gaming.gen.tr/urun/1758...8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
Hemen değil zaten hocam söylediğin iyi oldu bilmiyordum bu durumu takip edeceğim teşekkür ederim ancak merak ediyorum haricinde bir tavsiyen var mı ?
öncelikle merhabalar ve simdiden hayirli olsun 6600xtli 13k civarina 3 sistem var bütçenizi yükseltebilirseniz bakmanızı öneririm ama bunlara kafaniz yatarsa bile pc hocasını bekleyin bence alamazsanız veya bütçenize uymazsa bunlara yönelirsiniz

Can...

80+ Platinum
Yaşım 26 o his hiç bir zaman eksilmedi 😂
Keşke benimde öyle olsa bilgisayar sevdam hala var ama eskisi gibi mesela bilgisayarı satcam şimdi için elvermiyor üzülüyorum ama yapcak bişey yok keşke o eski tutkum olsa bende ama en azından içimde o ukte kalmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet
öncelikle merhabalar ve simdiden hayirli olsun 6600xtli 13k civarina 3 sistem var bütçenizi yükseltebilirseniz bakmanızı öneririm ama bunlara kafaniz yatarsa bile pc hocasını bekleyin bence alamazsanız veya bütçenize uymazsa bunlara yönelirsiniz
Dediğiniz mantıklı sanırım biraz beklemek iyi olacak gibi ama malum kur oranları yüzünden beklemeye korkuyorum ama dediğiniz gibi pc hocasına gücüm yetmezse bu sistemlere bir göz atacağım mecburen aklıma yatan mantıs sizin öneriniz nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke benimde öyle olsa bilgisayar sevdam hala var ama eskisi gibi mesela bilgisayarı satcam şimdi için elvermiyor üzülüyorum ama yapcak bişey yok keşke o eski tutkum olsa bende ama en azından içimde o ukte kalmadı
Beni anlayabiliyorsun :)

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
Dediğiniz mantıklı sanırım biraz beklemek iyi olacak gibi ama malum kur oranları yüzünden beklemeye korkuyorum ama dediğiniz gibi pc hocasına gücüm yetmezse bu sistemlere bir göz atacağım mecburen aklıma yatan mantıs sizin öneriniz nedir
hocam ben i3 almak istemediğim için ya 2. ya da 3. sistemi düşünüyorum da blade alacağım herhalde tek farkları kasada var zaten az cok araştırdığım kadarıyla asus tuf çok beğenilen bir kasa değil (malzeme kalitesi güzel diyen de var) corsair milli kasa haline geldi siz yine de araştırın

Top Bottom