Neler Yeni

🔥İndirim YINDIAO Ajazz AJ199 Wireless Mouse | PAW 3395, Huano Switch | 925 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Alınmaz, 2 günde elinde kalıcak ürün.
Ya kanka ağır boş yapmaya başladın sıktı artık cidden. Ajazz kötü bir marka değil hala gelmiş milleti yanlış yönlendiriyorsun.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Yoyoto
Gameon monitörler var, 165hz ips panel 3k bak ne kadar uygun 3k hemen alalım değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya kanka ağır boş yapmaya başladın sıktı artık cidden. Ajazz kötü bir marka değil hala gelmiş milleti yanlış yönlendiriyorsun.
ajaksksjxjsm

Milleti yanlış yönlendiren benim evet, 2 gün sonra elinde kalırsa parasını sen vericek misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Gameon monitörler var, 165hz ips panel 3k bak ne kadar uygun 3k hemen alalım değil mi?

ajaksksjxjsm

Milleti yanlış yönlendiren benim evet, 2 gün sonra elinde kalırsa parasını sen vericek misin?
Gamebooster alırım o paraya gameon'u bilmiyorum. Dediğimin aksine Ajazz'ın birsürü yorumu mevcut hepsi de olumlu :):

ajaksksjxjsm

Uçan tekme atmadığı sürece(!) olabilir :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Aynen yanlış yönlendiren sensin? Millet magic refiner klavye de almasın biliniyor diye herkes gamepower alsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
HAJSLSLAJSN
Tamam git gamebooster monitör, ajazz mouse al
Öyle yapacağım zaten merak etme. Rica ediyorum sen de daha fazla kirletme şu konuyu. Kötü olduğu konusunda diretiyorsan git incelemesini yap ''Şurası kötü, burası kötü'' de. HyperX fanboyusun ayrıca üzgünüm.

Ben nerede magic refinera bir şey dedim gösterir misin? Ahsndnsn
Ben nerde gameon'a bir şey dedim veya monitörden konu açtım? Dediklerinle çelişiyorsun, verdiğin örneğin farklısını verdiğimden bile bihabersin dostum

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Yoyoto
Öyle yapacağım zaten merak etme. Rica ediyorum sen de daha fazla kirletme şu konuyu. Kötü olduğu konusunda diretiyorsan git incelemesini yap ''Şurası kötü, burası kötü'' de. HyperX fanboyusun ayrıca üzgünüm.

Ben nerde gameon'a bir şey dedim veya monitörden konu açtım? Dediklerinle çelişiyorsun, verdiğin örneğin farklısını verdiğimden bile bihabersin dostum
Evet hyperx fanboyuyum başka bir forumda sabahtan beri alpha s kötülemem nasılda kanıtlıyor bunu :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom