Darkone22
80+ Bronze
O ne kadar bundan iyi mi link atar misinHaste var kanka
O ne kadar bundan iyi mi link atar misinHaste var kanka
Git bi 3335 dene bide focus pro dene fark var mı bak bakayim.Ağzı olanın fikri olmasa böyle sorunlar olmaz zaten kablosuz bu sensöre sahip beyaz veya siyah rengi bile farketmez herhangi bi mouse yok piyasada hala laf salatası yapıyorlar
Bundan daha iyi emin ol. Sensör her şey değil, haste wireless 1.6k kablolu 750 tlO ne kadar bundan iyi mi link atar misin
Dalga geciyorum kankaO ne kadar bundan iyi mi link atar misin
tamam bro. Mouse kasaya çarpınca veya yere düşüncede böyle diyebilir misin merak ediyorum
Sensör her şey kanka. Bir mousedaki en önemli etmenlerin başında geliyor sensör. Ayrıca iki sensörü de kullandım ve fark var.Git bi 3335 dene bide focus pro dene fark var mı bak bakayim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bundan daha iyi emin ol. Sensör her şey değil, haste wireless 1.6k kablolu 750 TL
Kullanmadığın çok net.Sensör her şey kanka. Bir mousedaki en önemli etmenlerin başında geliyor sensör. Ayrıca iki sensörü de kullandım ve fark var.
Kanıtını istiyor musun?Kullanmadığın çok net.
Neyse kral bence uzun uzun tartışmanın anlamı yok bi tane aldım gelince göreceğiz. Tartışmanın fitilini ben ateşlemiş gibi oldum kusura bakmayın. Yorumlarınız ve indirim için teşekkür edip tartışmayı bitirmek istiyorum.Kanıtını istiyor musun?
Bitanesin güle güle kullan.Neyse kral bence uzun uzun tartışmanın anlamı yok bi tane aldım gelince göreceğiz. Tartışmanın fitilini ben ateşlemiş gibi oldum kusura bakmayın. Yorumlarınız ve indirim için teşekkür edip tartışmayı bitirmek istiyorum.
macbook için uygunmu hem pc hem mac için mouse arıyorum
@Mert Ali 38 bulup göndermiş ben de onun izni ile paylaşıyorum,
Ajazz mı üretiyor başkası mı üretiyor bilmiyorum ama özellikleri çok güzel. Hem normal hem de petek shell ile geliyor. Petek shell ile 60,normal shell ile 62 gram. PAW 3395 Sensör ve Huano switch var. 90 TLLlik indirim ile nakliyat dahil 925 TL'ye geliyor baya iyi.
Uygunmacbook için uygunmu hem pc hem mac için mouse arıyorum