(っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,205
Kablosuz klavye arıyorum bu klavyeyi önerir misiniz ?
Kablosuz klavye arıyorum bu klavyeyi önerir misiniz ?
700 800 bandında iyi bir klavye 96 tuş olması da bu bütçede iyi alınır.Bende klavye almayı düşünüyorum bu modelleri beğendim varsa anlayan klavyeden destek sağlarsa sevinirim hem arkadaşın işi görülür hem de benim
Evet ben küçük klavye istemiyorum bunu alsam uzun sürer mi gelmesi birde bu sessiz demi ben çok anlamıyorum klavyeden tak tak ses çıkmasın700 800 bandında iyi bir klavye 96 tuş olması da bu bütçede iyi alınır.
En azından ortalama diyebilecegimiz bir kalitesi var mıdır hocam bir kaç sene götürür mü700 800 bandında iyi bir klavye 96 tuş olması da bu bütçede iyi alınır.
Ortalama üstü bir kalitesi var TRdeki klavyelerden iyidir onu söyleyeyim. 3 4 yıl min götürürEn azından ortalama diyebilecegimiz bir kalitesi var mıdır hocam bir kaç sene götürür mü
Çok teşekkür ederim hocam kusurunuza bakmadan bir soru daha soracağım sizi meşgul ettim fazlasıyla şarz edilebilir olcak şekilde numerik tuşları olan önerebileceğiniz var mıdır amazondan olmasü benim açıdan daha iyi teşekkürleri mi sunarımOrtalama üstü bir kalitesi var TRdeki klavyelerden iyidir onu söyleyeyim. 3 4 yıl min götürür
K68 daha tatlı geldi bana görüntü olarak ama güzel klavye gibi.Kablosuz klavye arıyorum bu klavyeyi önerir misiniz ?
Sağlık olsun hocamNumerik tuşlu yok maalesef.
Üstad sende var mı bu sessiz klavyelerden 2.el olarak temiz ?Numerik tuşlu yok maalesef.
Var fakat bendekiler %60 küçük yaniÜstad sende var mı bu sessiz klavyelerden 2.el olarak temiz ?
Hadi ya tüh neyse ilerde en azından küçük alırsak senden alırız uğraşamam ben amazonun kargo yollamasıylaVar fakat bendekiler %60 küçük yani