Neler Yeni

Ana Konu Yiyecek ve İçecek İndirimleri Toplu (AMAZON) Ekleme yapılıyor

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Benim de cips iceceklerden dolayı ucundan açılmış ve havasi kaçtığı için ezilmiş, yazdim Amazona hemen para iadesi yapalim fotoğrafa bile gerek yok dediler
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ezilmiş cips ile yapılacak tarifleri yollayin gençler :cool::blobdance::kedi::kekw::kekw:
Tavukları un yumurta cipse bula kızart göm afiet

Penguen

80+ Silver
Benim de cips iceceklerden dolayı ucundan açılmış ve havasi kaçtığı için ezilmiş, yazdim Amazona hemen para iadesi yapalim fotoğrafa bile gerek yok dediler
Alıntıyı görüntüle

Ezilmiş cips ile yapılacak tarifleri yollayin gençler :cool::blobdance::kedi::kekw::kekw:
Tuvalet kağıdını bile kutuya koyan Amazon, bari şu büyük pepsileri ayrı kutuya koysaymış. Cidden paketleme konusunda çok büyük eksikleri var. 1 TB 870 Evo SSD almıştım, onu da zarfa koymuşlardı. Zarfta çok kolay hasar görebiliyor.

Şaka maka bende 2 tane pepsi mango aromalı almıştım ıvır zıvırın yanında. Açmaya korkuyorum zira diğer ürünlerle beraber büyük bi kutunun içine koymuşlar ve sallana sallana gelmiş. Patlamaya hazır bomba gibi.

ChristianSerratos

80+ Silver
Tuvalet kağıdını bile kutuya koyan Amazon, bari şu büyük pepsileri ayrı kutuya koysaymış. Cidden paketleme konusunda çok büyük eksikleri var. 1 TB 870 Evo SSD almıştım, onu da zarfa koymuşlardı. Zarfta çok kolay hasar görebiliyor.

Şaka maka bende 2 tane pepsi mango aromalı almıştım ıvır zıvırın yanında. Açmaya korkuyorum zira diğer ürünlerle beraber büyük bi kutunun içine koymuşlar ve sallana sallana gelmiş. Patlamaya hazır bomba gibi.
Toplu aldıysanız ellerin de büyük koli olduğu için tek koliye koyuyorlar prime geldiğin den beri alışveriş yaparım herhangi bir sorun olmadı şimdiye kadar ezilecek ürünleri en üst koymuşlardı hep depo farklıdır belki

24'lü sodanın 2 tanesi patladığı için tekrar 24'lü soda gönderen bir şirket

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,333
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik

STOKTA ÇÖK ÇÖK ÇÖK