Ertelenmez, bugün başlıyorum bekle beni odtü tıp!Doğru düzgün çalışabiliyormusunuz? Sınav sizce ertelenecek mi? Bu sene puanlar- sıralamalar düşer mi ?
Ben çok mutluyum abim giricek başka şehire gideceği için oda tek bana kalıcak pc dahilDoğru düzgün çalışabiliyormusunuz? Sınav sizce ertelenecek mi? Bu sene puanlar- sıralamalar düşer mi ?
Üniversiteler de uzaktan eğitimBen çok mutluyum abim giricek başka şehire gideceği için oda tek bana kalıcak pc dahil
n-neÜniversiteler de uzaktan eğitim
Allahın izniyle 2 ayda tyt ayt biticekDoğru düzgün çalışabiliyormusunuz? Sınav sizce ertelenecek mi? Bu sene puanlar- sıralamalar düşer mi ?
ertelenmez kendinizi salmayın ama umutsuzda olmayın en fazla 1 sene daha uzaktan eğitim devam eder sonra 4 yıllık okuyorsanız 3 sene okulunuza gidersinizDoğru düzgün çalışabiliyormusunuz? Sınav sizce ertelenecek mi? Bu sene puanlar- sıralamalar düşer mi ?
Hocam seneye de böyle olmayacağının garantisini veriyor musun?Geçen sene girdim rezil bir ortamdı eğer bu sene girmek gibi bir mecburiyetiniz yoksa mezuna kalın. Hocalarda dahil hiç birimiz maske takmadık. Açık tek bir pencere yoktu. Benim şansıma vaka sayıları o zamanlar 10 kat daha azdı, ona rağmen virüs korkusundan denemelerde yaptığımdan ydtde 10, tyt de 20 net daha az yaptım İzmir hedeflerken Muşta okuyorum mezuna kalın valla.
Bunu soracağın kişi ben değilim hocam ama seneye daha fazla aşılanma olacağı belli. Geçen seneki gibi rezil bir ortamda girilecekse bu sene (özellikle bu vaka sayılarında) sanayiye girin en azından sağlığınızdan olmazsınız.Hocam seneye de böyle olmayacağının garantisini veriyor musun?
Her gün onlarca kişi kapalı alanlarda duruyor. Maalesef sınav da hayatın gerçeği ve ertelenmesi insanların psikolojisini ciddi biçimde etkiliyor.Bunu soracağın kişi ben değilim hocam ama seneye daha fazla aşılanma olacağı belli. Geçen seneki gibi rezil bir ortamda girilecekse bu sene (özellikle bu vaka sayılarında) sanayiye girin en azından sağlığınızdan olmazsınız.
Ertelenmemesi bence daha çok etkiliyor daha geçen sene girdim. Keşke erteleselerdi dümdüz moronluktu o sınavın yapılması.Her gün onlarca kişi kapalı alanlarda duruyor. Maalesef sınav da hayatın gerçeği ve ertelenmesi insanların psikolojisini ciddi biçimde etkiliyor.