Neler Yeni

YKS 2 ay kaldı ne yapmalıyım

NihorAlaK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan Uçar
Bilgisayar mühendisliği istiyorum ilk 20k istiyorum. Şuan tytem 80 90 aralarında geziniyor ve ayt matematik, fizik, biyolojide problemim olmamasına rağmen biyoloji 0 ayt yaklaşık 50 net geliyor 4 5 i biyolojiden sadece nasıl halledecemmbu biyolojiyi okumuş etmiş geçirmiş iyi sonuç elde etmiş birileri yardım edebilirmi yav

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,893
İsim
MehmedVII
Bilgisayar mühendisliği istiyorum ilk 20k istiyorum. Şuan tytem 80 90 aralarında geziniyor ve ayt matematik, fizik, biyolojide problemim olmamasına rağmen biyoloji 0 ayt yaklaşık 50 net geliyor 4 5 i biyolojiden sadece nasıl halledecemmbu biyolojiyi okumuş etmiş geçirmiş iyi sonuç elde etmiş birileri yardım edebilirmi yav
Mat, fizik, biyolojide problemim yok yazmışsın ama biyo yapamıyon nasıl oluyor anlamadım.

NihorAlaK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan Uçar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mat, fizik, biyolojide problemim yok yazmışsın ama biyo yapamıyon nasıl oluyor anlamadım.
Biyoloji sorunlu orda extra yazmışım kral yanlışlıkla kb
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu netlerle 50kya girsen şükret
Yani 50kya girsen şükret doğru diyon kralda ben sana onu sormuyorum nasıl bir yol izlemem gerektiğini soruyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
kerim deveci

Yani 50kya girsen şükret doğru diyon kralda ben sana onu sormuyorum nasıl bir yol izlemem gerektiğini soruyorum
Abicim biyolojide problemin yoksa 60 üstü yapman gerekmiyor mu sence sadece sorun biyoloji mi

Kanka çalışmıssın da bellki konuları tam oturtamamışsın hangi dersten neyi bilip bilmediğini bilmeden nasıl çalışman gerekeceğini nasıl söyleyelim

NihorAlaK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan Uçar
Abicim biyolojide problemin yoksa 60 üstü yapman gerekmiyor mu sence sadece sorun biyoloji mi
Kral bilmem malmısın veya cahil taklidimi yapıyorsun kimyada 3 ünite görmedik daha dershanede. O 3 konuda da 3 soru çıkıyor 3 net gidiyor. Fizikte ise daha 12 konularından çalışmadıklsrım var oradan 3 net gidiyor. Gerisi çoğunlukla full gidiyor Matematikte integral yeni geçtik belirli integrale kadar yapabilirim fakat daha integralfe alan görmedik ve çoğunlukla soru integralfe alandan geliyor oradan gitti 2-3 net. Biyolojiden 4 net dedim hatta zamanı geliyor -ye düşüyorum ama sen iyi halden hesapla 9 net. Matematikte geometrim sıkıntılı analitikten arada bir yapabiliyorum fakat çember soruları genelde boş kalıyor oradan da 3 net gitsin analitikten hadi iyi halden 4 net gitsin. 9+4+2+2+3+3 55 net falan geliyor dikkat hatası da eklersen matematikte 3 5 soru öyle gidiyor yani evet biyoloji tek sorun değil fakat en büyük problem biyoloji. Geometri çalışmaya 1 haftadır başladım halletmeye çalışıyorum türev limit logaritma diziler problemim yok o 3 5 dikkat hatası ilk 10 sorudan gidiyor ve onuda yeni aldığım barış yayınları ilk 10 soru denemesi ile azaltmaya çalışacağım hani hiç yardımcı olmak değilde aşağılamaya çalışıyorsun. Ciddi soruyorum cahil misin yoksa cahil taklidi mi yapıyorsun?

Kanka çalışmıssın da bellki konuları tam oturtamamışsın hangi dersten neyi bilip bilmediğini bilmeden nasıl çalışman gerekeceğini nasıl söyleyelim
Biyolojide bir şey bilmiyorum kral açıkla o zaman ne diyim

Kral bilmem malmısın veya cahil taklidimi yapıyorsun kimyada 3 ünite görmedik daha dershanede. O 3 konuda da 3 soru çıkıyor 3 net gidiyor. Fizikte ise daha 12 konularından çalışmadıklsrım var oradan 3 net gidiyor. Gerisi çoğunlukla full gidiyor Matematikte integral yeni geçtik belirli integrale kadar yapabilirim fakat daha integralfe alan görmedik ve çoğunlukla soru integralfe alandan geliyor oradan gitti 2-3 net. Biyolojiden 4 net dedim hatta zamanı geliyor -ye düşüyorum ama sen iyi halden hesapla 9 net. Matematikte geometrim sıkıntılı analitikten arada bir yapabiliyorum fakat çember soruları genelde boş kalıyor oradan da 3 net gitsin analitikten hadi iyi halden 4 net gitsin. 9+4+2+2+3+3 55 net falan geliyor dikkat hatası da eklersen matematikte 3 5 soru öyle gidiyor yani evet biyoloji tek sorun değil fakat en büyük problem biyoloji. Geometri çalışmaya 1 haftadır başladım halletmeye çalışıyorum türev limit logaritma diziler problemim yok o 3 5 dikkat hatası ilk 10 sorudan gidiyor ve onuda yeni aldığım barış yayınları ilk 10 soru denemesi ile azaltmaya çalışacağım hani hiç yardımcı olmak değilde aşağılamaya çalışıyorsun. Ciddi soruyorum cahil misin yoksa cahil taklidi mi yapıyorsun?

Biyolojide bir şey bilmiyorum kral açıkla o zaman ne diyim
Sana kendi uyguladığım kungu panda taktiğinden bahsedeyim bitane konu özet biyo kitabı aldım baştan sona okuduklarımı kısa süreli hafızaya alacak şekilde ezberledim daha sonra başa dönüp kolay konuları unutmayacak şekilde önce okuyup sonra ytden videosunu izledim sınav iyice yaklaşınca da zorlandığım konuları ezber yaptım ve sınava girdim sonra sınavı zorladılar patladım

NihorAlaK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan Uçar
Sana kendi uyguladığım kungu panda taktiğinden bahsedeyim bitane konu özet biyo kitabı aldım baştan sona okuduklarımı kısa süreli hafızaya alacak şekilde ezberledim daha sonra başa dönüp kolay konuları unutmayacak şekilde önce okuyup sonra ytden videosunu izledim sınav iyice yaklaşınca da zorlandığım konuları ezber yaptım ve sınava girdim sonra sınavı zorladılar patladım
Baya komikmiş kral helal

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,893
İsim
MehmedVII

Yani 50kya girsen şükret doğru diyon kralda ben sana onu sormuyorum nasıl bir yol izlemem. gerektiğini soruyorum
Biyoloji en hızlı net kazanabileceğin derslerden biri. Ben Dr. Biyoloji izliyorum gayet de güzel. 10-11 yapabiliyorum. Fazla bilgi veriyor, ayrıntılı anlatıyor diyorlar da bence çok saçma bir şey. Keşke daha ayrıntılı anlatsa. Bir şeyi ne kadar ayrıntılı öğrenirsen o kadar iyi anlarsın. Kitabın çoğunu kendin yazıyorsun ki gayet de akılda kalıcı oluyor. Konu anlatımını bitirip soru çözümüne geçince, soruda daha önce görmediğin veya unuttuğun bilgi varda onu hem konu kitabında hem de soru kitabında yaz çok iyi bir yöntem. Kimya ile ilgili bir yazını görmedim o da kötüyse ben benim hocam izliyorum 2 yıldır 11 civarı yapıyorum bugün organiği de bitirerek kimyayı bitirdim. Soru bankası bilgi sarmal, branş denemesi olarak kesinlikle 345 öneririm. 10 gün önce 345 denemeyi bitirdim tam yks ayarında. Konuları bitirmemiş olmama rağmen 1-2 ay önce birkaç tane ayt fen denemesi çözdüm, bilmediğim konuların bile çözümünü izledim. Organik kimyada pek etkisi olmasa da özellikle biyolojide konu anlatımında konuyu hızlı anlamamı sağladı. Organik kimya için yine benim hocamın sadece organik kimya için yaklaşık 180 sayfalık kitabı var onu öneririm. İçinde her türlü soru fazlasıyla var. Açıkçası biraz ön yargılıydım 1 konu için 180 sayfa kitap almaya ama hızlıca bitiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,659
Üyeler
172,528
Son üye
huseyinn448
Top Bottom