Biz de geri yukarı çıkarırız. Ama bunlara yazık kafanıza diyorum. Yazıklar olsun kendileri için ülkelerinin konumunu düşürüyorlar. Bunlardan bir hayır olmaz. Aileleri sorunca da "HaceTTepE MisStiYoRuMM" derler. Babayı kazanırsınız.
Olay sadece sınavın sadece turizm için geri alınması değil. Corona var corona. Prof. Dr. Serdar ( soyadını unuttum ) Hoca canlı yayınlarda , Youtube' da Oğuzhan Uğur'un PİNÇ programında çok konuştu hatta canlı yayını terketti. Bir düşünsenize hem içeride ki hem de dışarıda ki kalabalığı. Ayrıca sınavı zaten ertelemişlerdi , baktılar turizm sıkıntı tak diye hemen geri aldılar kimseyi dinlemeden. Hatta bazı yayın kanallarına da son 1 haftadır yalan tablo göstermişler vaka sayıları hakkında vs. Oğuzhan Uğur'un o hocayla yaptığı programı izleyin anlarsınız beyler.Sınav 2 saat sonra 2 gün sonra veya 2 ay sonra yapılsada çalışmayan gine çalışmazdı bunlar istiyorki hiç girmiyelim.
çalışmayıp çalışmayıp sınav öne çeklince hüü emeğimizle oynamayın diyenler sandıkta göstereceklermiş gene kendi topuğumuza sıkıyoruz
Yapan yapıyor da şuan bu durumda ben ülkenin en iyi üniversitesini de kazansam buna destek verirdim.Çalışmak yerine böyle saçma sapan yollara başvuran kişilere diyecek sözüm yok.Başaran başarıyor bunlarınki bahane.
Z kuşağı bir öncesi kadar cahil değil gülüyorum birde 50 yaşında adamlar geliyor tartışmaya giriyor.Alıntıyı görüntüle
Helâl la size ! Ne kadar Low IQ bir genç nesil gelse de bir onun kadar zeki ve "normal" nesil geliyor. 2023'te cidden şahlanacağız ama kendi ışığımızla , inceee
Protestolar bile sanal ortama taşınmış hocam Fakat tiktok uygulamasında olduğu gibi (onu da 1.5 e falan düşürmüşlerdi sayısını hatırlamıyorum) kötü yorumları siliceklerdir bana kalırsa.İntikam alıyorlar ve sırf turizm için öne çekilmişsse evet sınava çalışanlar bu konuda haklı olabilirler ama inan ki bu 1 yıldız verenlerın %70 1 sayfa test zar zor çözmüş insanlar.Olay sadece sınavın sadece turizm için geri alınması değil. Corona var corona. Prof. Dr. Serdar ( soyadını unuttum ) Hoca canlı yayınlarda , Youtube' da Oğuzhan Uğur'un PİNÇ programında çok konuştu hatta canlı yayını terketti. Bir düşünsenize hem içeride ki hem de dışarıda ki kalabalığı. Ayrıca sınavı zaten ertelemişlerdi , baktılar turizm sıkıntı tak diye hemen geri aldılar kimseyi dinlemeden. Hatta bazı yayın kanallarına da son 1 haftadır yalan tablo göstermişler vaka sayıları hakkında vs. Oğuzhan Uğur'un o hocayla yaptığı programı izleyin anlarsınız beyler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapan yapıyor da şuan bu durumda ben ülkenin en iyi üniversitesini de kazansam buna destek verirdim.
Tamam da çalışırsın gerisi önemli değil ki zaten 3 ay okul falan uğraşmadılar kusura bakmayın ama saçmalamışsınız şimdi bu saçmalık yüzünden ülkeye turist gelmeyecek ve sizin saçmalıklarınız yüzünden çoğu baba evine ekmek götüremeyecek gerçekten çok zeki bir nesilOlay sadece sınavın sadece turizm için geri alınması değil. Corona var corona. Prof. Dr. Serdar ( soyadını unuttum ) Hoca canlı yayınlarda , Youtube' da Oğuzhan Uğur'un PİNÇ programında çok konuştu hatta canlı yayını terketti. Bir düşünsenize hem içeride ki hem de dışarıda ki kalabalığı. Ayrıca sınavı zaten ertelemişlerdi , baktılar turizm sıkıntı tak diye hemen geri aldılar kimseyi dinlemeden. Hatta bazı yayın kanallarına da son 1 haftadır yalan tablo göstermişler vaka sayıları hakkında vs. Oğuzhan Uğur'un o hocayla yaptığı programı izleyin anlarsınız beyler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapan yapıyor da şuan bu durumda ben ülkenin en iyi üniversitesini de kazansam buna destek verirdim.