Neler Yeni

YKS 2020 Mağdurları İntikam Alıyor

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
.....a

Son düzenleme:

Tarık Baskan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Rechete
Çalışmak yerine böyle saçma sapan yollara başvuran kişilere diyecek sözüm yok.Başaran başarıyor bunlarınki bahane.

robin

80+ Silver
Resmi Bildiri.jpg

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
çalışmayıp çalışmayıp sınav öne çeklince hüü emeğimizle oynamayın diyenler sandıkta göstereceklermiş gene kendi topuğumuza sıkıyoruz

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biz de geri yukarı çıkarırız. Ama bunlara yazık kafanıza diyorum. Yazıklar olsun kendileri için ülkelerinin konumunu düşürüyorlar. Bunlardan bir hayır olmaz. Aileleri sorunca da "HaceTTepE MisStiYoRuMM" derler. Babayı kazanırsınız.
Sınav 2 saat sonra 2 gün sonra veya 2 ay sonra yapılsada çalışmayan gine çalışmazdı bunlar istiyorki hiç girmiyelim.
Olay sadece sınavın sadece turizm için geri alınması değil. Corona var corona. Prof. Dr. Serdar ( soyadını unuttum ) Hoca canlı yayınlarda , Youtube' da Oğuzhan Uğur'un PİNÇ programında çok konuştu hatta canlı yayını terketti. Bir düşünsenize hem içeride ki hem de dışarıda ki kalabalığı. Ayrıca sınavı zaten ertelemişlerdi , baktılar turizm sıkıntı tak diye hemen geri aldılar kimseyi dinlemeden. Hatta bazı yayın kanallarına da son 1 haftadır yalan tablo göstermişler vaka sayıları hakkında vs. Oğuzhan Uğur'un o hocayla yaptığı programı izleyin anlarsınız beyler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çalışmayıp çalışmayıp sınav öne çeklince hüü emeğimizle oynamayın diyenler sandıkta göstereceklermiş gene kendi topuğumuza sıkıyoruz
Çalışmak yerine böyle saçma sapan yollara başvuran kişilere diyecek sözüm yok.Başaran başarıyor bunlarınki bahane.
Yapan yapıyor da şuan bu durumda ben ülkenin en iyi üniversitesini de kazansam buna destek verirdim.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Alıntıyı görüntüle
Helâl la size ! Ne kadar Low IQ bir genç nesil gelse de bir onun kadar zeki ve "normal" nesil geliyor. 2023'te cidden şahlanacağız ama kendi ışığımızla , inceee 🙂
Z kuşağı bir öncesi kadar cahil değil gülüyorum birde 50 yaşında adamlar geliyor tartışmaya giriyor.
Güzel günler yakın
Büyüklerin yapamadığını 17-18 yaşındaki gençler yapıyor
En başından beri gösterilmesi gereken tepkiyi onlar gösteriyor

Tarık Baskan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Rechete
Bu arkadaşlar zaten çalışmayan kişiler.Bunların sınavda umurlarında değildir.Sadece sandığa oy toplama peşindeler.

cihaTT

80+ Bronze
Olay sadece sınavın sadece turizm için geri alınması değil. Corona var corona. Prof. Dr. Serdar ( soyadını unuttum ) Hoca canlı yayınlarda , Youtube' da Oğuzhan Uğur'un PİNÇ programında çok konuştu hatta canlı yayını terketti. Bir düşünsenize hem içeride ki hem de dışarıda ki kalabalığı. Ayrıca sınavı zaten ertelemişlerdi , baktılar turizm sıkıntı tak diye hemen geri aldılar kimseyi dinlemeden. Hatta bazı yayın kanallarına da son 1 haftadır yalan tablo göstermişler vaka sayıları hakkında vs. Oğuzhan Uğur'un o hocayla yaptığı programı izleyin anlarsınız beyler.

Yapan yapıyor da şuan bu durumda ben ülkenin en iyi üniversitesini de kazansam buna destek verirdim.
Protestolar bile sanal ortama taşınmış hocam :) Fakat tiktok uygulamasında olduğu gibi (onu da 1.5 e falan düşürmüşlerdi sayısını hatırlamıyorum) kötü yorumları siliceklerdir bana kalırsa.İntikam alıyorlar ve sırf turizm için öne çekilmişsse evet sınava çalışanlar bu konuda haklı olabilirler ama inan ki bu 1 yıldız verenlerın %70 1 sayfa test zar zor çözmüş insanlar.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mesele sınava çalışmak yada çalışmamak değil.Virüse rağmen yapılması,turizm bahane edilerek öne çekildi.
Çalışmayan adam sınav 10 yıl ertelensede çalışmaz zaten.
Ekonomik sebeplerden dolayı (yani Turizm) mecburen yapıldı ama bu strateji ters tepip Allah korusun 2.dalgaya yol açabilir.
-
''YKS Neden ertelenmedi ?'' sorusuna verilen cevapta bir o kadar trajikomikti...
''Gençlerin 1 Ay daha sınav stresi yaşamalarını'' engellemişler komik.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Çalışana saygım var çalışmamışsa hakettiğini bulmuş. 2 test çözünce emek sarf ettiklerini sanmışlar. Baba n çalışıyor anan çalışıyor onlar için niye 1 yıldız vermedin? Doğru kendilerini düşünüyorlar.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya

Tamam da çalışırsın gerisi önemli değil ki zaten 3 ay okul falan uğraşmadılar kusura bakmayın ama saçmalamışsınız şimdi bu saçmalık yüzünden ülkeye turist gelmeyecek ve sizin saçmalıklarınız yüzünden çoğu baba evine ekmek götüremeyecek gerçekten çok zeki bir nesil 👏

Top Bottom