yks 5 ayda 0 dan yetişirmi

Zorlarsan yetişir.

75 tyt 50 ayt falan yapman lazım ortalama yarın da 8 de kalkıyorsun başlıyorsun gün bitesiye kadar artık 10 saat mı olur 12 mı olur orasını bilemem şimdi program hazırla kendine 22.00 da otur başla çalışmaya
tamam teşekürler adamsın

2 ayda tyt biter ama 3 ayda ayt çok zor sayısal

128k diyor hocam, adam gibi günde 1 saat çalışsa girer
tamam teşekürler hocam umutlandım sayenizde
Yetişir yorumlarına aldanman büyük bir zaman kaybına neden olacaktır o arkadaşlarda iyi niyetlidir seni üzmek istemiyorlardır ama bu tarz olaylara gerçekci bakmak gerekiyor iyi bir gelecek istiyorsan.Çok fazla sayısaldan 100-150k arası yapan arkadaşım oldu hepsi de köpek gibi uzun süre çalıştılar belki 1 yıl belki 2 yıl sayısaldan o dereceleri yapmak kolay değil Ben 2 sene önce eşit ağırlıktan derece yaparak Sü hukuk fakültesini kazandım. Senin yerinde olsam bu 6 ayı iyi değerlendiririm hayvan gibi tyt kasarım kusursuz bir tytn olur bu süreçte öbür senede 6 ay boyunca ayt kasıp son 6ay da eksiklerimi gidermeye yönelik deneme çözerim böylece 120 130k değil 20 30k gelir kardeşim bunlar sana bir tavsiye. Son 6 ay çalışacağın tyt ayt karışıklığı seni büyük ihtimal başarıya ulaştırmaz günlük verimli 18 saat çalışmadığın sürece onun için yavaş yavaş ilerle sağlam ilerle.Gene de son karar senin dershaneleri gez rehber hocalarla görüş. Umarım sonunda senin için en iyisi neyse o olur hayatında başarılar :)

Yetişir kanka her türlü. Bu arada tyt bilmeden ayt yapamazsın söyliyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,193,139
Üyeler
189,397
Son üye
dAycicek
Geri