Usta bize geliyor bu yıl da kendini düşünme sadece.Bu yıl neyse de inşallah 2023 senesi maf etmezler benim şansıma
Ohhh. Bu sene sınava girenlere pompa var. 2020'de ki gibi bir fiyasko geliyor.Dostlar yeni bilgi aldım
TYT sınavı da 165DK'ya çıkartılmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Usta bize geliyor bu yıl da kendini düşünme sadece.
Yapamayanlar için yapamamak için daha fazla süre.Dostlar yeni bilgi aldım
Her geçen yıl dahada kötüleşiyor muhtemelen bana daha çok girecek.Dostlar yeni bilgi aldım
Zortlatti sanirim ülkeyi dahada batırmaya calisiyolar
Hedef neydi hocamDostlar yeni bilgi aldım
Zorlaşması kötü bir şey değil mi zaten?Herkes tepki göstermiş de ben bu değişiklikleri nötr olarak algılıyorum.
İlk başta baraj olsa ne olmasa ne. O puanla üniversiteye giren zaten iş bulmayı beklememeli. Baraj olunca ne olacak ben o kısmı anlamadım.
TYT süresi de bir şey değiştirmeyecek. Daha çok süre demek çok daha zor sorular demek olabilir. Sadece matematiği zor sormak yerine zorluğu dağıtarak sorabilirler. Süre arttıkça sınavın kolaylaşacağını ben beklemem şahsen.
Bana göre bu değişiklikler çok da fark etmeyen şeyler. Sizce yanlış düşünüyorsam bunu da belirtebilirsiniz, sizin fikirlerinizi de öğrenmek isterim.
Önüne gelen üniversitesiye girebilecek demekben anlamadım neden kötü bir şey ? açıklaya bilecek var mı IQ m yetmedi
TED Bilgisayar Müh.Hedef neydi hocam