YKS başvuru yeri sorunu

Fonzix

80+
Reaksiyon skoru
1
Mayıs gibi taşınacağım, YKS başvuru yerinde 1 ve 2. tercihleri yaparken adresimin de o şehirde olması lazım. Bunu çözmek için adresimdeki il ve ilçeyi taşınacağım şehre ait yaptım ama mahalle, sokak, bina numarası gibi bilgileri elle değiştiremiyorum ve iletişim adresim garip duruyor. Bu problem çıkarır mı? Problem olmasın diye 1. tercihe taşınacağım şehir 2. tercihe mevcut yaşadığım şehri mi yapsam?

Bu numarayı (ÖSYM) arayıp kendini garantiye alman en iyisi olur: 444 6796

Hocam aradım ama bant kaydıyla konuşuyorum.
Ya normalde ikametgâhın haricinde bir yerde de tercih yapabiliyor olman lazım. Sonuçta sallıyorum Antalya'da oturuyorsundur ama haziran ayında acil bir işin çıkmıştır Bursa'da girmen gerekebilir, bence bu duruma karşı ÖSYM önlem almıştır. Red yiyeceğini pek sanmıyorum fakat teyit edelim diye söyledim numarayı. Telefonda görüşmeye biraz daha devam ettiğinde direkt canlı desteğe bağlantı sağlayamıyor musun?

Ya normalde ikametgâhın haricinde bir yerde de tercih yapabiliyor olman lazım. Sonuçta sallıyorum Antalya'da oturuyorsundur ama haziran ayında acil bir işin çıkmıştır Bursa'da girmen gerekebilir, bence bu duruma karşı ÖSYM önlem almıştır. Red yiyeceğini pek sanmıyorum fakat teyit edelim diye söyledim numarayı. Telefonda görüşmeye biraz daha devam ettiğinde direkt canlı desteğe bağlantı sağlayamıyor musun?
İşin garibi il/ilçe değiştirmeden taşınacağım şehir hariç birkaç şehri yazabiliyorum, canlı desteğe de bağlanamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,903
Üyeler
189,516
Son üye
ryu0
Geri