Yks de gerçekten batırmak

Reaksiyon skoru
116
Arkadaşlar ayt de sayfa 1 milyon sıralama yapmışım bu sene hiç çalışmamıştım 1 saat bile oturup çalışamadım saçma sapan şeyler yaptım ama bu sene çalışıp 250 bin yapsam bana yeter hemşirelik yazmak istiyorum biliyorum 1 milyon rezil bir sonuç ama çalışıp yapacağım bu sene yani yapmak zorundayım dershaneye gitsemi bilmiyorum tavsiyeleriniz nelerdir

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
dershaneye hiçbir şart altında gitme
sonuç kağıdını atsana bi iyice bakalım

Temelin sağlam olsa ve bir milyondan daha iyi bir sıralama yapsan otur evde çalış derdim, bir kaç dersten özel hoca ve dershanedeki denemelere gidip halledebilirdin. Lakin hiçbir çalışma geçmişin yok. Dershaneye gitmen senin için iyi olur.

Arkadaşlar ayt de sayfa 1 milyon sıralama yapmışım bu sene hiç çalışmamıştım 1 saat bile oturup çalışamadım saçma sapan şeyler yaptım ama bu sene çalışıp 250 bin yapsam bana yeter hemşirelik yazmak istiyorum biliyorum 1 milyon rezil bir sonuç ama çalışıp yapacağım bu sene yani yapmak zorundayım dershaneye gitsemi bilmiyorum tavsiyeleriniz nelerdir
Dershane hayatını kurtarmayacak yok edecek nasıl olsa oraya gidiyom diyip çalışmayacaksın. Ben dershaneye gidiyordum bıraktım netlerim arttı.

Dershaneler tam bir zaman ve para kaybı haberin olsun. Kardeşim ve ben ikimiz de mezuna kaldık ve dershaneye gittiğimiz ilk seneye göre çok daha iyi sonuçlar elde ettik. Youtube'dan da gayet güzel ve programlı bir şekilde çalışabilirsin. İş aslında sende bitiyor yani

bu sene oturup çalışmadıysan 1 m yaptıysan seneyede aynısı olucak yapmak istesen bu sene yapardın zatne kendini kandırıp 1 seneni daha heba etme

seneye halledeceksin ben guveniyorum sana hic moralini bozma, dershaneye gitmen bence yararina olacak cunku 1 milyon yapan birisinin temeli ne kadar kuvvetlidir bilemiyorum

Hayır yapıcam dostum en kötü polislik veya MSÜ
yapıcak olsan bu sene yapardın dostum sadece kendini kandırıyosun 1 senen de öylece sadece heba olucak ama inşallah haksız çıkarım hedeflerine ulaşırsın ama hiç zannetmiyorum gözümde böyle görünüyosun şuan içinde bende dahil böyle durum
1753048485711.webp

Uygunsuz davranış
yapıcak olsan bu sene yapardın dostum sadece kendini kandırıyosun 1 senen de öylece sadece heba olucak ama inşallah haksız çıkarım hedeflerine ulaşırsın ama hiç zannetmiyorum gözümde böyle görünüyosun şuan içinde bende dahil böyle durum
Alıntıyı görüntüle
Boş yapma kral istese herkes yapar derslerim zaten iyiydi 1 senede yaşadığım şeyler yüzünden ders çalışmadım olmazsa babamın mesleğini yaparım

Geri