Neler Yeni

YKS Hazırlık Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Volkan Güngör
Selam! Ben 11. sınıftan 12. sınıfa geçiyorum ve hala daha YKS'ye yönelik çalışmaya başlamadım. Artık başlayacağım ama ne yapmam gerektiğini tam olarak çözemedim. Henüz dershaneye gitmiyorum, tanıdık bir hoca yok, okuldaki hocalarıma da şu ana kadar ders çalışmaya başlamadığımı öğrenmelerini istemediğim için danışmak istemiyorum. Sizden tavsiye istiyorum.
Derslerde durumum şu şekilde:

TYT Türkçe: Çalışmamama rağmen denemelerde 30 doğru yapıyordum yanlışlarım da genelde yazım yanlışlarından, sözcük bilgisinden vb.
TYT matematik: Denemelerde 17 18 boşum olurdu yaptığım sorulardan 2-3 yanlış çıkardı. Boşlarım büyük oranda geometri.
TYT fizik: Konu anlatımı olarak yarısından fazlasına hakimim kalanlarda da çok zorlanacağımı sanmıyorum.
TYT kimya: %90 tam zaten kimya en iyi dersim.
TYT biyoloji: 0. en kötü dersimdi her zaman.
TYT tarih: Çok kötü değil, zaten tarihe ilgiliyim, konular da zaten ilgimi çekiyor yani çok zorlamaz beni.
TYT coğrafya: 9. sınıf değil de 10. sınıf çok zorluyordu beni. Coğrafyada da sıfırım.
TYT felsefe ve din çok önemli değil zaten yarısı yorum kalan bilgi soruları da aşırı kolay.
11 matematik: 2-3 gün tekrarla hallederim.
11 fizik: 2-3 gün tekrarla hallederim.
11 kimya: 1-2 gün tekrarla hallederim.
11 biyoloji: 10-15 gün tekrarla hallederim.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,503
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Selam! Ben 11. sınıftan 12. sınıfa geçiyorum ve hala daha YKS'ye yönelik çalışmaya başlamadım. Artık başlayacağım ama ne yapmam gerektiğini tam olarak çözemedim. Henüz dershaneye gitmiyorum, tanıdık bir hoca yok, okuldaki hocalarıma da şu ana kadar ders çalışmaya başlamadığımı öğrenmelerini istemediğim için danışmak istemiyorum. Sizden tavsiye istiyorum.

TYT Türkçe: Çalışmamama rağmen denemelerde 30 doğru yapıyordum yanlışlarım da genelde yazım yanlışlarından, sözcük bilgisinden vb.
TYT matematik: Denemelerde 17 18 boşum olurdu yaptığım sorulardan 2-3 yanlış çıkardı. Boşlarım büyük oranda geometri.
TYT fizik: Konu anlatımı olarak yarısından fazlasına hakimim kalanlarda da çok zorlanacağımı sanmıyorum.
TYT tarih: Çok kötü değil, zaten tarihe ilgiliyim, konular da zaten ilgimi çekiyor yani çok zorlamaz beni.
TYT coğrafya: 9. sınıf değil de 10. sınıf çok zorluyordu beni. Coğrafyada da sıfırım.
TYT felsefe ve din çok önemli değil zaten yarısı yorum kalan bilgi soruları da aşırı kolay.
Kötü değil.

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
tyt problemler için problemler isminde kitaplar oluyor onlardan birini kesin çöz. hatta yetmezse bir ikinciyi al. problemler konusunda kendine sakın acıma. piyasadaki en zor problemleri çözmen lazım ösym bu konuda iyidir. geometri boş bırakılmayacak kadar önemli. ayt'de de çıkıyor eğer sayısal olucaksan bütün soruları yapmanı öneririm. türkçede dil bilgisi için istersen kitabını da alabilirsin fakat ben almadım. almanı tavisye ederim. birkaç konu anlatımı dinledikten sonra ve notlarını aldıktan sonra, 3d'nin dil bilgisi denemeleri var. bu denemeyi çözmeni öneririm sınava yaklaştığında. kesinlikle soru bazlı çalışmanı önermem. matematik için youtube'dan Eyüp B. hocamı takip etmeni ve hatta izleyebildiğin bütün videolarını izlemeni öneririm. biyoloji benim ilgim alanım olduğu için baya mesai harcadım ona tavsiye veremeyeceğeim benim yaptığım gibi her şeyi öğrenmene gerek yok. tam zamanında çalışmaya başlıyorsun. bütün konuları öğreneceksin. asla ösym sormuyo bu konudan diyerek konuları es geçme. anlatım bozukluklarını bile bilmeni tavsiye ederim. çok da zor bi konu değil zaten. şimdi verebileceğim en iyi tavsiyelerden birini vericem. konuları hocalarınla beraber bitir. bizim lisede direkt yks odaklı olduğu için 3 ay önceden bitmişti konular. bu kısa süreli zamanda zaten öğreneceğin birkaç konu var. hepsini hocalarınla beraber git. geride pılını pırtını bırakma. okuldaki sınavlarda hocalarınız 12 olduğunuz için soruları verebilir, şevhete düşme o sınavlarda size sorulan her şeyden sorumlusun. eğer istersen saatlik olarak limit türev integral özel dersi verebilirim ayt'de fulledim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Derman Dertsiz

Şu an 3 öğrenciye rehberlik yapıyorum konu bildirim olarak dursun yarın tavsiyelerimi yazarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,145
Üyeler
171,307
Son üye
grltrl
Top Bottom