VolkanaThor
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Muhammed Volkan Güngör
Selam! Ben 11. sınıftan 12. sınıfa geçiyorum ve hala daha YKS'ye yönelik çalışmaya başlamadım. Artık başlayacağım ama ne yapmam gerektiğini tam olarak çözemedim. Henüz dershaneye gitmiyorum, tanıdık bir hoca yok, okuldaki hocalarıma da şu ana kadar ders çalışmaya başlamadığımı öğrenmelerini istemediğim için danışmak istemiyorum. Sizden tavsiye istiyorum.
Derslerde durumum şu şekilde:
TYT Türkçe: Çalışmamama rağmen denemelerde 30 doğru yapıyordum yanlışlarım da genelde yazım yanlışlarından, sözcük bilgisinden vb.
TYT matematik: Denemelerde 17 18 boşum olurdu yaptığım sorulardan 2-3 yanlış çıkardı. Boşlarım büyük oranda geometri.
TYT fizik: Konu anlatımı olarak yarısından fazlasına hakimim kalanlarda da çok zorlanacağımı sanmıyorum.
TYT kimya: %90 tam zaten kimya en iyi dersim.
TYT biyoloji: 0. en kötü dersimdi her zaman.
TYT tarih: Çok kötü değil, zaten tarihe ilgiliyim, konular da zaten ilgimi çekiyor yani çok zorlamaz beni.
TYT coğrafya: 9. sınıf değil de 10. sınıf çok zorluyordu beni. Coğrafyada da sıfırım.
TYT felsefe ve din çok önemli değil zaten yarısı yorum kalan bilgi soruları da aşırı kolay.
11 matematik: 2-3 gün tekrarla hallederim.
11 fizik: 2-3 gün tekrarla hallederim.
11 kimya: 1-2 gün tekrarla hallederim.
11 biyoloji: 10-15 gün tekrarla hallederim.
Derslerde durumum şu şekilde:
TYT Türkçe: Çalışmamama rağmen denemelerde 30 doğru yapıyordum yanlışlarım da genelde yazım yanlışlarından, sözcük bilgisinden vb.
TYT matematik: Denemelerde 17 18 boşum olurdu yaptığım sorulardan 2-3 yanlış çıkardı. Boşlarım büyük oranda geometri.
TYT fizik: Konu anlatımı olarak yarısından fazlasına hakimim kalanlarda da çok zorlanacağımı sanmıyorum.
TYT kimya: %90 tam zaten kimya en iyi dersim.
TYT biyoloji: 0. en kötü dersimdi her zaman.
TYT tarih: Çok kötü değil, zaten tarihe ilgiliyim, konular da zaten ilgimi çekiyor yani çok zorlamaz beni.
TYT coğrafya: 9. sınıf değil de 10. sınıf çok zorluyordu beni. Coğrafyada da sıfırım.
TYT felsefe ve din çok önemli değil zaten yarısı yorum kalan bilgi soruları da aşırı kolay.
11 matematik: 2-3 gün tekrarla hallederim.
11 fizik: 2-3 gün tekrarla hallederim.
11 kimya: 1-2 gün tekrarla hallederim.
11 biyoloji: 10-15 gün tekrarla hallederim.