Neler Yeni

Yks Her gün çözmelik 5 farklı Paragraf kitabı önerim

Omnissiah

80+ Bronze
1.Paragrafın ritmi

bu başucu yapmalık bir kitap. İçinde paragraf hakkında her şey var. Çok ayrıntılı soru tipleri,ösym tadında sorular,seviye belirleme testleri,eski ösym soruları vb paragraf hakkında gördüğüm en ayrıntılı kitap, alacaksanız ilk bunu alın hatta bitince bile tekrar çözülebilecek kadar iyi bir kitap.

malesef fiyatları aşırı arttı. Geçen sene 50 lira civarında bulunurken şu an 100 liranın üzerinde satılıyor, o yüzden ikinci el alabilirsiniz ben şahsen ikinci el almayı tercih ettim, kitap olarak ilk sıraya koydum çünkü en beğendiğim paragraf kitabından birisi.

Paragrafın Ritmi Arı Yayıncılık Modelleri ve Fiyatları

incelemesi

2.Hız ve renk paragraf

bir diğer beğendiğim kitap hız ve renk yayılarına ait ama bunu ikinci sıraya koyarken çok düşündüm, ya acaba jet paragraf veya kronometre paragraf kitaplarını mı ikinci sıraya koysam diye düşündüm ama sonunda buna karar kıldım.

Kitap her türlü seviyeye hitap ediyor ayrıca içinde hız soruları var, hız sorularında size verdiği süre boyunca testi çözüp bitirmeniz isteniyor. İçinde paragrafa ait bilgiler var ama paragrafın ritmi kadar ayrıntılı girmemesine rağmen bol soru çeşitliliği ve zorlayıcı testleri ile ikinci sırayı hak ediyor.

TYT Paragraf Soru Bankası Önerileri

incelemesi

3.Kronometre paragraf

evet bunu zamanında almıştım, soruları zor ve dikkat gerektiriyor hele bazı soruları tam ösym sınavından çıkmış gibi hazırlanmış bu kitap hakkında ne anlatsam eksik kalır o yüzden detaylıca incelemesini ekleyeceğim ona tıklayıp izleyin derim çok güzel ve zor bir kitap.

Limit Kronometre Paragraf Soru Bankası : Kolektif: Amazon.com.tr: Kitap

inceleme

4. Jet paragraf

Jet Paragraf Soru Bankası Denemeler Avantaj Yayınları | 9786050600902

Limitin çıkarttığı bir üst seviye paragraf kitabı, üstüne içinde bedava denemeler koymaları artısı. Sorulara gelirsek üst seviyeye hitap ediyor, 1009 adet soruya sahip o yüzden soru bolluğu bakımından derdiniz olmaz bu kitabı alırsanız.

inceleme

5.Paradoks Paragraf

TYT Paradoks Paragraf Denemeleri-Tonguç Akademi Yayınları Fiyatları

Listemizin son kitabı budur ve soruları uzun zorlayıcı yapmışlar o yüzden aldım ama ben zor istiyorum diyorsanız bu kitabı önerebilirim çünkü soruların bazıları cidden çok uzundu o yüzden paragrafa illk başlayanlar için önermem. Onun haricinde alabilirsiniz çünkü üst seviye bir kitap.

inceleme

YKS gelene kadar ben bir sürü öneri yapacağım şu an kendi kitaplarımdan seçiyorum, sizin önerdiklerinizi ayrı konu olarak açacağım.

Paragraf denemeleri

1.345 yayınları paragraf

Üçdörtbeş Yayınları 25 Adet Paragraf Denemesi Kitabı ve Fiyatı

345 kitapları genel anlamda zor ve güzeldir buna yönelebilirsiniz.

2.3D paragraf simulasyon

TYT Paragraf Simülasyon 30 lu Denemeleri 3D Yayınları | 9786051944807

3.Limit paragraf denemeleri

Limit Yayınları TYT Kronometre Paragraf Denemesi Fiyatları

Son düzenleme:

Omnissiah

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir sonraki konu problemler için olcak

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Bir sonraki konu problemler için olcak

Peki paragraf çözmek için paragraf konularını bitirmek mi gerekiyor ? Ayrıca matematik için temeli olmayan yani sıfırdan başlayacak olanlar için kolay - orta - zor olmak üzere her birinden en az ikişer adet kitap önerisi yapma imkanın var mı ? Birde denemeler nasıl çözülmeli ?

Son düzenleme:

Omnissiah

80+ Bronze
Peki paragraf çözmek için paragraf konularını bitirmek mi gerekiyor ? Ayrıca matematik için temeli olmayan yani sıfırdan başlayacak olanlar için kolay - orta - zor olmak üzere her birinden en az ikişer adet kitap önerisi yapma imkanın var mı ? Birde denemeler nasıl çözülmeli ?
paragraf çözmek için önce hızlı okuma alışkanlığı vb edinmen lazım, o yüzden paragrafın ritmi ile başla sonra limite geç ama limit üst düzeydir zordur alacak isen kronometre veya jet paragraf al ikinci kitap olarak. Paragrafın ritmi içinde konu özeti barındırıyor. Paragrafın ritmini ilk kitap olarak mutlaka edin, ikinci el alabilirsin eğer dert etmiyorsan.

Atyxah

80+ Silver

Sir Cem T-oker

80+ Gold
karekök kitabı da güzel.

Omnissiah

80+ Bronze

Sir Cem T-oker

80+ Gold
bende olan kitapları eklemeye çalıştım, karekök mat hariç bilmiyorum diğer kaynaklarını.
5 tane kitaptan paragraf çözmek yerine, 2 tane kaliteli kitaptan paragraf çözüp. geriye kalan zamanlar da matematik çözmen daha yararlı olur.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
3d soru bankası 3d paragraf denemeleri paraf paragraf ı da ben eklerim

Omnissiah

80+ Bronze
3d soru bankası 3d paragraf denemeleri paraf paragraf ı da ben eklerim
o bende olmadığı için eklemedim, bende olan kitaplardan seçmeye özen gösterdim. 3D biyoloji var dilbilgisi var zor bir yayınevi.

Omnissiah

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,650
Üyeler
164,538
Son üye
sıraçGüler
Top Bottom