birçok kişi aynı cihazı öneriyor üniversite hayatımdada kullanmak istiyorum.Samsung Galaxy Tab S10 FE, Wi-Fi Android Tablet, 8GB RAM, 128GB Depolama, 10.9 İnç, 90Hz Ekran, S Pen Dahil, IP68, 8000mAh Batarya, Mavi (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr
Samsung Galaxy Tab S10 FE, Wi-Fi Android Tablet, 8GB RAM, 128GB Depolama, 10.9 İnç, 90Hz Ekran, S Pen Dahil, IP68, 8000mAh Batarya, Mavi (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Kullanıabilirsin sorun olmaz.2. el öneriside olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birçok kişi aynı cihazı öneriyor üniversite hayatımdada kullanmak istiyorum.
Sadece not alacaksan şunu al geç fazlasına ihtiyaç duymazsın.Merhaba, iyi günler. YKS hazırlığı için kalem destekli bir tablet almak istiyorum. Bütçem 10.000 - 20.000 TL arası. Önerilerinizi bekliyorum.
Bu da güzel biraz daha uzun ömürlü olur.Samsung Galaxy Tab S10 FE, Wi-Fi Android Tablet, 8GB RAM, 128GB Depolama, 10.9 İnç, 90Hz Ekran, S Pen Dahil, IP68, 8000mAh Batarya, Mavi (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr
Samsung Galaxy Tab S10 FE, Wi-Fi Android Tablet, 8GB RAM, 128GB Depolama, 10.9 İnç, 90Hz Ekran, S Pen Dahil, IP68, 8000mAh Batarya, Mavi (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
yks için alıyorum pdf falan kullanmam gerekebilir.Sadece not alacaksan şunu al geç fazlasına ihtiyaç duymazsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu da güzel biraz daha uzun ömürlü olur.
Evet seni dediğini yapabilir gayet kullanışlı tablet kasmaz etmez.ben de tabletten soru çözmek için yks döneminde 5000 tl bütçe ile samsung a9+ ve kalem aldım. Kalemi orijinal değil ama bana yetiyor. 2 yıldır kullanıyorum. Üniversiteyi de bitirtirse bana yeter![]()
2012 çıkışlı dinazor devrinden kalma işlemcili 1GB RAM li tabletim bile o işi yapıyordu, sadece resmi kalem desteği olmadığı için çakma kalem kullanmak çok rahatsız ediyor diye değiştirdim. Güç olarak çok iyi bir şey olmasına gerek yok attığım cihaz çok zayıf da değil zaten 2024 model ama alabiliyorsan S10 FE daha güçlü işlemcili.yks için alıyorum pdf falan kullanmam gerekebilir.