Yks için tablet önerisi

Shuul

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba, iyi günler. YKS hazırlığı için kalem destekli bir tablet almak istiyorum. Bütçem 10.000 - 20.000 TL arası. Önerilerinizi bekliyorum.

2. el öneriside olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birçok kişi aynı cihazı öneriyor üniversite hayatımdada kullanmak istiyorum.

Son düzenleme:
2. el öneriside olabilir.

birçok kişi aynı cihazı öneriyor üniversite hayatımdada kullanmak istiyorum.
Kullanıabilirsin sorun olmaz.

Merhaba, iyi günler. YKS hazırlığı için kalem destekli bir tablet almak istiyorum. Bütçem 10.000 - 20.000 TL arası. Önerilerinizi bekliyorum.
Sadece not alacaksan şunu al geç fazlasına ihtiyaç duymazsın.

Bu da güzel biraz daha uzun ömürlü olur.

ben de tabletten soru çözmek için yks döneminde 5000 tl bütçe ile samsung a9+ ve kalem aldım. Kalemi orijinal değil ama bana yetiyor. 2 yıldır kullanıyorum. Üniversiteyi de bitirtirse bana yeter :D

ben de tabletten soru çözmek için yks döneminde 5000 tl bütçe ile samsung a9+ ve kalem aldım. Kalemi orijinal değil ama bana yetiyor. 2 yıldır kullanıyorum. Üniversiteyi de bitirtirse bana yeter :D
Evet seni dediğini yapabilir gayet kullanışlı tablet kasmaz etmez.

yks için alıyorum pdf falan kullanmam gerekebilir.
2012 çıkışlı dinazor devrinden kalma işlemcili 1GB RAM li tabletim bile o işi yapıyordu, sadece resmi kalem desteği olmadığı için çakma kalem kullanmak çok rahatsız ediyor diye değiştirdim. Güç olarak çok iyi bir şey olmasına gerek yok attığım cihaz çok zayıf da değil zaten 2024 model ama alabiliyorsan S10 FE daha güçlü işlemcili.

2 katı para vermeye gerek var mı dersen bence yok o ayrı.

Papermatte ekran var müthiş bir deneyim sunuyor resmen kağıda yazar gibisin ayrıca huawei kalemi samsungunsan çok çok daha iyi not almak için 11.5s çok güzel bir ürün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,501
Üyeler
183,440
Son üye
zfrbbcn
Geri