Yks konusunda 24

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar herkese ben 10.Sınıftan 11.Sınıfa geçiyorum fen lisesi öğrencisiyim ve bugün ilk deneme sınavıma girdim biraz süre sıkıntılarım oldu sosyal ve geometri konusunda fen bu yaz çalışmaya başladım fakat ona rağmen böyle geldi tavsiyeleriniz neler acaba

Ekler

• Screenshot_20220723_222639.jpg
    Screenshot_20220723_222639.jpg
    176.5 KB · Hit: 65
Hocam bir denemeye göre değerlendirmek doğru olmaz diye düşünüyorum
Post automatically merged:

Toprak iyi bir yayındır fakat moralini bozma ben normal Anadolu öğrencisiydim 45-50 netle başladım 90-100e rahat çıkardım sende yaparsın diye düşünüyorum

Toprak iyi bir yayındır fakat moralini bozma ben normal Anadolu öğrencisiydim 45-50 netle başladım 90-100e rahat çıkardım sende yaparsın diye düşünüyorum
Bu sene 11i halletmeye çalış çünkü 11 konu olarak fazla olan bir senedir ek olarak istersen mat yada fen bakabilirsin onun dışında gelecek yaz tyt yi rahatça halledersin diye düşünüyorum

Bu sene 11i halletmeye çalış çünkü 11 konu olarak fazla olan bir senedir ek olarak istersen mat yada fen bakabilirsin onun dışında gelecek yaz tyt yi rahatça halledersin diye düşünüyorum
İnşallah ya bakalım bu yaz ne yapmalıyım

İnşallah ya bakalım bu yaz ne yapmalıyım
Hocam ben 10. Sınıf yazında tyt mata fene giriş yaptım gördüğüm kadarıyla matın güzel, bence fen kas üstüne geometri birde dil bilgisi mükemmel olur seneye yaza da problem paragraf çözersin eksiklerini kapatır sosyal çalışır 12 de güzel bir düzenle çalışırsan istediğin yer olur bence

Hocam ben 10. Sınıf yazında tyt mata fene giriş yaptım gördüğüm kadarıyla matın güzel, bence fen kas üstüne geometri birde dil bilgisi mükemmel olur seneye yaza da problem paragraf çözersin eksiklerini kapatır sosyal çalışır 12 de güzel bir düzenle çalışırsan istediğin yer olur bence
Bana pişmanlığın ne diye sorsalar 11 fiziğini 11 de bitirememek derim

Netlerin 10 numara 5 yıldız.
11. sınıfta derslerini sıkı tut aman. Üniversite 11. sınıfta kazanılır.

Ben 12. Sınıfın 2. Dönemi paragraf ve problem çözmeyi bıraktım ama haftada 2-3 denemeye giriyordum 5-6 paragraf kitabı 2-3 tane filanda problem kitabı bitirdim ama genel denemelerin faydası çok oluyor özellikle 3d, palme ,apotemi, toprak, çap... işlerin denemesine kayıt olursun diye düşünüyorum zaten

Netlerin 10 numara 5 yıldız.
Hocam üniversite 11 de kazanılır ifadesi bana doğru gelmiyor

Sonuçta bir bina inşa ediyor bu binayı iyi bir temelle atmalı bu arkadaş atmış bence o temeli daha sonra üstüne koymaya sonuna kadar devam etmeli diye düşünüyorum

Benim gözümde düzen, istikrar, disiplin başarıyı getirir

Hocam üniversite 11 de kazanılır ifadesi bana doğru gelmiyor
Şöyle, 12. sınıfın temeli 11'de atılıyor. Akranlarımdan biliyorum, 11. sınıfta özel ders alıp dershaneye gidip adam akıllı ders çalışanlar 12'de fazla zorlanmadılar ve istediği yerlere gittiler. 11'de çalışmayanlar genelde istedikleri hedefe ulaşamadan üniversiteye gittiler ya da mezuna kaldılar, tecrübelerime göre 11. sınıfı iyi geçirenler mutlu sona ulaşıyor. Hep gördüm bunu. Tecrübe ile sabittir (y)

Hocam 12 daha kolay net getirisi olan bir sınıf 11 ise ağır konuların olduğu yer ikisi de bir arada olmalı ama bu sene pek bir işe yaramadı ben 11 de mat adına acil, orijinal sb , acil- çap Fasikül bitirdim,12 adına da birçok kaynak bitirdim ama fizik çalışmadığım için pişmanım matematiğin bana faydası olmadı

Ha sadece mat değil kimya biyoloji alanında da bu kadar çalıştım

Ama işte sınav kolay olunca insan pek istediğini elde edemiyor ben bu kadar kaynak çözüp yaptım matı adam bir kaynakla halletti benim ondan farkım kalmadı

Ben emeğimin ziyan olduğunu düşünüyorum benim gibi niceleri var mesela

Bizim okulumuzdan mezun 3 kişi ziyarete gelmişti. Üçü de 12. sınıfa kadar çok sıkmayın, 12' ye geçince asılırsınız diye tavsiyede bulundular.
12. sınıfa kadar neredeyse hiç çalışmadıklarını söylediler. Hepsi de sayısaldan ilk bine girmiş.
Açıkçası bende 11'in 2. dönemine kadar çalışmayı düşünmüyorum.

Bizim okulumuzdan mezun 3 kişi ziyarete gelmişti. Üçü de 12. sınıfa kadar çok sıkmayın, 12' ye geçince asılırsınız diye tavsiyede bulundular.
12. sınıfa kadar neredeyse hiç çalışmadıklarını söylediler. Hepsi de sayısaldan ilk bine girmiş.
Onlar zeki insanlar boş ver onları.

Fen derslerinde sıkıntı yaşarsınız özellikle de fizikte.Sayısal öğrencilerinin genel sorunu fizik oluyor boşlamaya gelmez.

Bana pişmanlığın ne diye sorsalar 11 fiziğini 11 de bitirememek derim
Ordaki 30 net matın sadece 2si geometri zaten diğer mat tarafı full

Teşekkür ederim herkese umarım 11i,sağlam geçirip istediğim yeri kazanıcam

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,759
Üyeler