chainbneww
80+
- Reaksiyon skoru
- 105
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hatırlamıyorum malesef yaz başında bakmıştımkuzeninizin netleri kaçtı sayısalda mat ve fen
hatırlamıyorum malesef yaz başında bakmıştımkuzeninizin netleri kaçtı sayısalda mat ve fen
evet kesinlikle ben sadece şey açısından dedim mesela x bölümü 50k sıralamaysa ona göre çalışmak saçma bence beklenmeyen bişey falan olabilir elinden gelen yapılmalı diye düşünüyomarada ilgilendiğin bölümlerle ilgili araştırma yapmak iyi oluyor
eada 20k yapsan bile sıralamalar çok oynayabiliyor sayısalcılardan dolayı tavsiyem bu seneye göre çok hayallere girme kötüsünüde düşünhedef 20k zatende
sitelere göre 80 tyt 60ayt 20k için yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kuzenim bu sene say 55k yaptı netlerini girdiğimde sitede 40k gösteriyor ondan dedim
hedefi her zaman yüksek tutmayı doğru buluyorum ne kadar yükseği hedeflersen o kadar iyi çalışırsın bence zaten tytyi bitirdim 75 civarı netlerdeyim buradan sonra iş aytye kalıyor yani 30-40net yapıp realistic olmayan hedeflerde değilimeada 20k yapsan bile sıralamalar çok oynayabiliyor sayısalcılardan dolayı tavsiyem bu seneye göre çok hayallere girme kötüsünüde düşün