Yks programı hazırlamak

Alıntıyı görüntüle
yaka paça alınmayı bekliyorum hiç bir şey yapmadım daha / ne yapcağımı bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

askerlik şubesine giderim herhaldede sonra sınav zamanı başımı ağrıtmasın zaten son girişim olacak bu lanet şeye dişte gelse gircem artık sıktı
1 sene uzatma hakkın var mı?

1 sene uzatma hakkın var mı?
lise mezunu olduktan sonra 3 yıl uzatma hakkı var herkesin de işte illa gitmemmi gerekiyor uzatmak için asıl soru bu

kayıtlı olduğum ilçe merkezden 60km uzakta yarın arayacam olmadı günümü yok etcem :uzgunpeepo:

lise mezunu olduktan sonra 3 yıl uzatma hakkı var herkesin de işte illa gitmemmi gerekiyor uzatmak için asıl soru bu

kayıtlı olduğum ilçe merkezden 60km uzakta yarın arayacam olmadı günümü yok etcem :uzgunpeepo:
Baban ne diyor bu ise 😀

Baban ne diyor bu ise 😀
allah var derslerim kötü değil , evde hiç sıkıntı çıkarmamışım hiçbir zaman, uzatma olmasaydı babam bedelliyi hemen yapardı bana - zaten bu sene paso yerleşecem tıpa girsem üni mezun olduktan sonra bedelli yaparım boşuna askere gitmem o durumda

şuan tek isteğim arayarak olsun yoksa ilçe niyetine köye gitme olayıda çıkar günüm yok olur direk yaw :kekw: :kekw:

Geri