Sabaha kadar lol oynadım açıklanacak diye, şimdi yatmaya gidiyorum küs küs .Allahım goool yök başkanı 16 temmuzda açıklanacak dedi diye haber yaptılar. Fakat açıklanmadı. Oh be. Oh be. Rahat rahat yatın arkadaşlar. Büyük gün yarındır.
Valla aynısından yapacaktım. Bu gece de lol oynamayayım dedim. Keşke oynasaydım boşa gitti.Sabaha kadar lol oynadım açıklanacak diye, şimdi yatmaya gidiyorum küs küs .
Ne kadar geç, o kadar iyi.Ha bugün, ha yarın. Notunuzdan kaçamazsınız, kötüyse saplanacak...
eVlAdIM NeREler DutMuŞ iSteDİğİn BöLüM gElmİS mİ KAç AlMIŞsın bİzİM oGLan Türkiye dEreCe yAPmış tIP YaZAcaM Dİor.Açıklandı...
Yazık laAllahım goool yök başkanı 16 temmuzda açıklanacak dedi diye haber yaptılar. Fakat açıklanmadı. Oh be. Oh be. Rahat rahat yatın arkadaşlar. Büyük gün yarındır.
Seneye bıraka bıraka yeni gircek olanlara zorluk çıkarıyorsunuz kul hakkı yiyonuz 3 milyonun 2 milyonu seneye bırakanlar zaten genelide yine yapamıyoYks'dir bu, yakar adamı. Olmadıysa Kötü bir bölüm yazacağınıza seneye bırakın.
Ulan sırf bu yorumun yüzünden gidip bu sene hiç lazım olmamasına rağmen sınava gireceğim. Bir sıra aşağıya in bakayım. Bu arada argümanın ayrı saçmalık, neresinden düzeltilir inan bilemedim.Seneye bıraka bıraka yeni gircek olanlara zorluk çıkarıyorsunuz kul hakkı yiyonuz