Neler Yeni

Yks sınavında sallamak mantıklı mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Çağatay Toprak
uluslararası ticaret ve lojistik hedefliyorum sözel kısmını fullemeyi yada en azından en fazla 2 yanlış yapmayı amaçlıyorum sayısal kısmındada tyt den gelen 10-15 mat neti ve fenden 5 civarı net ile sayısal kısmını halletmeyi düşünüyorum böyle yapınca sıralamam bölüme yetiyor (bölüm ea) ayt nin sayısal kısmını mantığa uygun bi şekilde en azından ea sıralamasına etki etmesi için işe yarar mı 3 yanlış bir doğruyu götürür kuralını biliyorum ancak tamamını boş bırakmaktan iyidir en azından bir şansım olur aşağıya netlerimin olduğu fotoğrafı koyuyorum (ayt sayısal en kötü senaryoyu baz alarak random netler girdim) hedeflediğim üni geçen sene o bölüm için son öğrencisini 190k küsür sıralamayla almış ancak yinede tedbiri elden bırakmak istemiyorum

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-02-09 014210.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-09 014210.png
    51.2 KB · Hit: 13
  • Ekran görüntüsü 2025-02-09 014329.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-09 014329.png
    163.2 KB · Hit: 12
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Çağatay Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 yanlış değil 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor. Birde tam olarak hangi dersleri sallamayı düşünüyorsunuz anlamadım.
hocam iki senaryom var
biri tyt matematik 15 civarı net ve fen 5 civarı net ile ayt sayısala hiç dokunmamak
diğer tyt yine aynı şekilde ancak bu sefer ayt sayısalı sallayacağım
iki türlü de bölüme istediğim üni de gidebiliyorum ancak ayt sayısalı sallayıp sallamama konusunda kararsızım sallasam bana bir zararı dokunur mu
sözel her şekilde fullenmiş olacak onu hallettim

batın000

80+
hocam iki senaryom var
biri tyt matematik 15 civarı net ve fen 5 civarı net ile ayt sayısala hiç dokunmamak
diğer tyt yine aynı şekilde ancak bu sefer ayt sayısalı sallayacağım
iki türlü de bölüme istediğim üni de gidebiliyorum ancak ayt sayısalı sallayıp sallamama konusunda kararsızım sallasam bana bir zararı dokunur mu
sözel her şekilde fullenmiş olacak onu hallettim
AYT sayısalda sizi tek etkileyen ders matematik. Matematikte TYT bilgisiyle yapabileceğiniz 7 - 8 soru var. Onlara bakın yapabilirseniz yapın, yoksa dokunmayın derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Çağatay Toprak
AYT sayısalda sizi tek etkileyen ders matematik. Matematikte TYT bilgisiyle yapabileceğiniz 7 - 8 soru var. Onlara bakın yapabilirseniz yapın, yoksa dokunmayın derim.
tyt matematik de de iyi değilim ancak üzerine düşersem kalan sürede 15 civarı nete çıkabilirim zamanında çok iyi çözerdim konulara yatkınım ancak seneler geçti dediğiniz gibi ayt mattan tyt ile yapılabilecekleri yapıp kalanlara dokunmasam ve diğer sayısal derslerden 3 er soru sallasam nasıl olur en iyi ihtimalle 3 soru da doğru çıkabilir çünkü bildiğim kadarıyla örneğin fizikteki yanlış biyolojideki doğruyu götürmüyor

batın000

80+
tyt matematik de de iyi değilim ancak üzerine düşersem kalan sürede 15 civarı nete çıkabilirim zamanında çok iyi çözerdim konulara yatkınım ancak seneler geçti dediğiniz gibi ayt mattan tyt ile yapılabilecekleri yapıp kalanlara dokunmasam ve diğer sayısal derslerden 3 er soru sallasam nasıl olur en iyi ihtimalle 3 soru da doğru çıkabilir çünkü bildiğim kadarıyla örneğin fizikteki yanlış biyolojideki doğruyu götürmüyor
4 ay var daha, değil 15, 25 nete de çıkılır. Bu arada biyoloji, fizik ve kimyada yapacağınız netler eşit ağırlık sıralamanızı etkilemiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Çağatay Toprak
Bu arada biyoloji, fizik ve kimyada yapacağınız netler eşit ağırlık sıralamanızı etkilemiyor.
şu kısmı açıklayabilir misin biraz bakındım ama göremedim onlar da sayısal olduğu için ea da ikisinin birleşimi olduğu için etkilemesi gerekmez mi

batın000

80+
şu kısmı açıklayabilir misin biraz bakındım ama göremedim onlar da sayısal olduğu için ea da ikisinin birleşimi olduğu için etkilemesi gerekmez mi
Hayır, öyle bir şey yok. Sayısal dersler AYT'de fizik, kimya, biyoloji ve matematiktir. Eşit ağırlıkta bu derslerden sadece matematik vardır. Diğer dersleri internetten bakarak görebilirsiniz, tam olarak bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Çağatay Toprak
Hayır, öyle bir şey yok. Sayısal dersler AYT'de fizik, kimya, biyoloji ve matematiktir. Eşit ağırlıkta bu derslerden sadece matematik vardır. Diğer dersleri internetten bakarak görebilirsiniz, tam olarak bilmiyorum.
tyt fen yapmama gerek var mı o zaman

Top Bottom