Hocam, ya mezuna kalıp çalışacağım ya da 2 yıllık AÖF tercih edip DGS düşünüyorum. Ama DGS mi, mezuna kalmak mı? Yani YKS mi, DGS mi; hangisi daha kolay olur bilemedim.Bu sıralamayla tercih yapmanızı pek önermem, maalesef ki sıralamanız iyi değil. Eğer illaki tercih yapacağım diyorsanız da KPSS ile atanabileceğiniz açık öğretim fakültelerinden birisini yazın. O sırada da işe girip çalışın, hiç değilse vaktinizi boşa geçirmemiş olursunuz.
kanka oturdun konum neresi ne kadar uzağa gidebilirsin falan çünkü belki sana önericem universite hakkari de olabilir.YKS sonucuma göre bölüm önerir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
NOT: Sıralamamın çok kötü olduğunun farkındayım. "Bu puana terörist bile yapmazlar hahaha" diye dalga geçmezseniz sevinirim.
pek başarılı biri gibi gözükmüyorsun, ikisinde de zorlanırsın.Yani YKS mi, DGS mi; hangisi daha kolay olur bilemedim.
özel okuma şansın var mıYKS sonucuma göre bölüm önerir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
NOT: Sıralamamın çok kötü olduğunun farkındayım. "Bu puana terörist bile yapmazlar hahaha" diye dalga geçmezseniz sevinirim.
istanbul üsküdar ambulans bölümü var orayı seç aylığı 50 60k %50 burslu eğer bütçeni aşıyorsa hiç bakmaİstanbul.
%50 paramedik yok üsküdarda ücretli var onun fiyatı 65kistanbul üsküdar ambulans bölümü var orayı seç aylığı 50 60k %50 burslu eğer bütçeni aşıyorsa hiç bakma
yakın arkadaşım okudu o okul da pek iyi değil eğitimi ama mecbur bu puanlara
komik ve farkındaDolmayan İlahiyat bölümlerini tercih et işsiz kalmazsın
65k mı oldu lan oha%50 paramedik yok üsküdarda ücretli var onun fiyatı 65k
Mesaj otomatik birleştirildi:
komik ve farkında