YKS Tercihimde Kararsızım

Uksera

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, sıralamam bu şekilde
Boğaziçi İngilizce Öğretmenliği tercih etmek istiyorum ancak geçen sene 3123 ile kapatmış.
Bu sene kaçla kapatır, tercih etmeli miyim ve sıralamalar yıllara göre nasıl oynuyor bilgilendirebilirseniz sevinirim

Ekler

• Screenshot_20250723_033131_Chrome.webp
    Screenshot_20250723_033131_Chrome.webp
    21 KB · Hit: 84
  • 20250719_114117.webp
    20250719_114117.webp
    28 KB · Hit: 83
Kaçla kapatacağını bilen müneccim gider almanya ikinci lige oynar parayı kırar forumda morumda da gezmez. Cidden insanların kaçla kapatıcağını söylemesini mi bekliyosun

Öğrendiğim kadarıyla katılımcı sayısı, mezun sayısı ve tercihte bulunmayanlar sıralamaları belirleyebiliyormuş

Lütfen sonraki sefere boş yorumlarda bulunacağınıza cidden insanlara yararlı olabilecek şeyler söyleyin😄

Boğaziçi İngilizce Öğretmenliği tercih etmek istiyorum ancak geçen sene 3123 ile kapatmış.
Bu sene kaçla kapatır, tercih etmeli miyim ve sıralamalar yıllara göre nasıl oynuyor bilgilendirebilirseniz sevinirim
arkadaşım geçen sene kahramanmaraş ingilizce öğretmenliği bölümüne yerleşmişti ama söylediğine göre kontenjan azaltılması ve ingiliz dil edebiyatı geleceğinin belirsizliği yüzünden geçen sene dil bölümündeki her meslek ileri çekilmiş arkadaşım 23.sıradan yerleşmişti yani bu sene sıralamaların hafif geri oynama şansı vardır diye düşünüyorum ilk sıraya yazın arkasını doldurursunuz

Onun yerine ben olsam çince mütercim tercümanlık okurdum 10K ile kapatmıştı onun dışında dilde tercih vermezdim

Onun yerine ben olsam çince mütercim tercümanlık okurdum 10K ile kapatmıştı onun dışında dilde tercih vermezdim
bu arkadaş sürekli insanların konularına troll,saçma,alakasız cevaplar veriyor @Mehmet Yılmaz geçende bi sistem fiyatı öğrenmek isteyen kişiye 6750 xtli sisteme max 12k yazmıştı benim gördüklerim başka mesajlarıda vardır

bu arkadaş sürekli insanların konularına troll,saçma,alakasız cevaplar veriyor @Mehmet Yılmaz geçende bi sistem fiyatı öğrenmek isteyen kişiye 6750 xtli sisteme max 12k yazmıştı benim gördüklerim başka mesajlarıda vardır
Ben sadece alternatif öneriyorum, cevaplarım işine gelmediyse engel atıp geçebilirsin,ikincisi ben onlarda satıcı alış fiyatını yazıyorum ki elindeki mala altın yumurtlayan tavuk muamelesi yapanlar var diye piyasayı gereksiz yükseltiyorlar bundan dolayı kasten ederinin biraz altını yazıyorum, ben bunda yanlış bir şey görmüyorum

Senin sıralaman geçen senin kapatmaya yetmiyorsa EN üste yaz onu kanka belki boş kalır bölüm sen girebilirsin gideceğin bölümleri bence sıralaman yetmiyorsa 1. sıradan son sıraya kadar ekle belki kontenjan dolmaz seni girebilirsin.

Bende bu sene dil bolumunden sinava girecegim basarilisin belli verebilecegin tavsiye vb seyler varsa verebilirmisin su konu calis soyle yap boyle yap tarzi cok makbule gecer

Gelmez

arkadaşım geçen sene kahramanmaraş ingilizce öğretmenliği bölümüne yerleşmişti ama söylediğine göre kontenjan azaltılması ve ingiliz dil edebiyatı geleceğinin belirsizliği yüzünden geçen sene dil bölümündeki her meslek ileri çekilmiş arkadaşım 23.sıradan yerleşmişti yani bu sene sıralamaların hafif geri oynama şansı vardır diye düşünüyorum ilk sıraya yazın arkasını doldurursunuz
Anladım, çok teşekkür ederim yorumunuz için

Bende bu sene dil bolumunden sinava girecegim basarilisin belli verebilecegin tavsiye vb seyler varsa verebilirmisin su konu calis soyle yap boyle yap tarzi cok makbule gecer
Yalan yok ingilizceye yeteneğim vardı o yüzden pek çalışmadım ve bu sene YDT' nin absürt zorluğu beni kurtardı.

Daha çok TYT ağırlıklı gittim ve ingilizcede 70 lerde yapmaya çalıştığında TYT ye asılmanı öneririm çünkü dilde TYT çok etkili cidden

Ben şahsen söylediğim gibi TYT temelli çalıştım çünkü eksiğim bu yöndeydi yani bence sende kendi güçlü olduğun ve eskik olduğun konuları inceleyip ona göre çalışmalısın

Eksiklerin hangi yönde belirtirsen daha iyi yardımcı olabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin sıralaman geçen senin kapatmaya yetmiyorsa EN üste yaz onu kanka belki boş kalır bölüm sen girebilirsin gideceğin bölümleri bence sıralaman yetmiyorsa 1. sıradan son sıraya kadar ekle belki kontenjan dolmaz seni girebilirsin.
Rehber hocamdanda benzer dönüt aldım. Teşekkür ederim tavsiyeniz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anki sıralamamla en yakın Hacettepe Mütercim Tercümanlık gibi bölümler geliyor o yüzden tercihimi bu şekilde yapacağım. Yinede yorumunuz için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,927
Üyeler
184,998
Son üye
serkanakahs
Geri