TYT benim böyle olması lazımSelamlar ben bu yıl sınava gireceğim EA öğrencisiyim başlangıç ve sınav netlerinizi merak ediyorum. İçimde kötü bir his var ya olmazsa diye, sizlerden öneri bekliyorum tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Teşekkürler.
Olmazsa mezuna mı kalırsın? Çok saçma bir cümle.TYT
Türkçe: 28
Matematik 33
Fizik 5
Kimya 3
Biyoloji 5
Olmazsa mezuna kalırsın yeniden girersin ben gireli seneler oldu şuan girsem yaptığımın yarısını zor yaparım. Günlük düzenli çalışmak önemli geceleri yatmadan önce ben yarım saat tekrar ederdim sabah kalkar normal sınav saati olan 10.15 de deneme çözerdim.
Ne yapsın intihar mı etsin?Olmazsa mezuna mı kalırsın? Çok saçma bir cümle.
Olucak olmucak diye bir şey yok öyle bi dedin ki mezuna kalıp da ilkinden daha iyi sonuç yapan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Hayatından ekstra 1 yıl daha gidiyor ve sonuç yine aynı.Ne yapsın intihar mı etsin?
Sonuç niye aynı olsun etrafımda sınav a daha sonra girip sıralamasını 2 kat aşağı çekmiş kişiler var. Mezuna kalan kişi ciddi ciddi çalışmazsa sonuç un iyi olmasını bekleyemezsin.Olucak olmucak diye bir şey yok öyle bi dedin ki mezuna kalıp da ilkinden daha iyi sonuç yapan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Hayatından ekstra 1 yıl daha gidiyor ve sonuç yine aynı.
Olucak olmucak diye bir şey yok öyle bi dedin ki mezuna kalıp da ilkinden daha iyi sonuç yapan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Hayatından ekstra 1 yıl daha gidiyor ve sonuç yine aynı.
Cevabın için teşekkürler. Daha 12'nin başındayım ve mezun olmayı düşünmüyorum ilk yılımda kazanıp gitmek istiyorum İnşallah. Tavsiyeleriniz için sağol varsa başka tavsiyeleriniz kesinlikle dinlemek isterim.TYT benim böyle olması lazım
Türkçe: 28
Matematik 33
Fizik 5
Kimya 3
Biyoloji 5
Olmazsa mezuna kalırsın yeniden girersin ben gireli seneler oldu şuan girsem yaptığımın yarısını zor yaparım. Günlük düzenli çalışmak önemli geceleri yatmadan önce ben yarım saat tekrar ederdim sabah kalkar normal sınav saati olan 10.15 de deneme çözerdim.
Ben bütün öğrencilere ilk hedef olarak yaz sonu 70 TYT öneriyorum .İleride çaba ile yükseltilmeli.Selamlar ben bu yıl sınava gireceğim EA öğrencisiyim başlangıç ve sınav netlerinizi merak ediyorum. İçimde kötü bir his var ya olmazsa diye, sizlerden öneri bekliyorum tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Teşekkürler.
Deneme çözersen süre tut TYT de gerçekten süre çok hızlı geçiyor. Geçmiş senenin sorularını mutlaka çöz.Cevabın için teşekkürler. Daha 12'nin başındayım ve mezun olmayı düşünmüyorum ilk yılımda kazanıp gitmek istiyorum İnşallah. Tavsiyeleriniz için sağol varsa başka tavsiyeleriniz kesinlikle dinlemek isterim.
Sayisaldaydim tyt başlangıç 38 , sınavda 81 . Ayt başlangıç 18 , sınavda 54 . Bu arada 2020 de girdim . Korona yeni çıkmıştı sınav sürekli değişiyordu biraz bocaladim daha stabil bir zamanda gidebilsem biraz daha artardi diye düşünüyorum . Birde ben aşırı kasmadim çok iyi bir çalışma ile benim yaptığım netlerin çok çok üstüne çıkan olurdu ki çevremde olduda . Yapamayan da oldu . Tamemen sana bağlı . İyi bir çalışma ile her şey olurSelamlar ben bu yıl sınava gireceğim EA öğrencisiyim başlangıç ve sınav netlerinizi merak ediyorum. İçimde kötü bir his var ya olmazsa diye, sizlerden öneri bekliyorum tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Teşekkürler.