Green MAN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 480
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler abim benim, tavsiyeleriniz benim için çok değerli.bu sene de gireceğim 4.kez girişim olacak genel olarak çalışkan birisi değilim ben sıradan bir anadolu lisesinde okudum ve orda bile başarılı değildim bizim için 35 net başlangıç için iyidi mezuna kaldığım zaman içerisinde yine çok fazla çalışmadım ama bu sene tyt 54 net yaptım normalde denemelerde daha fazla yapyordum 60 65 arası ancak sınav bu sene biraz zordu tabi bunun arkasına saklanmıyorum yani demem o ki ister mezuna kal ister ilk senende kazanmaya çalış iş tamamen sende sınava çalıştığım veya en azından çalışmaya çalıştığım süre içerisinde en iyi öğrendiğim şey bu ne ekersen onu biçersin özel ders aldığım oldu eve gittim tekrar ettim ama soru çözmedim yani ben bi şey ekmedim ki bi şey biçeyim sana tavsiyem sen ek kardeşim ilk senenden güzel güzel ek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır teşekkürler elimden geleni yapacağım İnşallah.Sayisaldaydim tyt başlangıç 38 , sınavda 81 . Ayt başlangıç 18 , sınavda 54 . Bu arada 2020 de girdim . Korona yeni çıkmıştı sınav sürekli değişiyordu biraz bocaladim daha stabil bir zamanda gidebilsem biraz daha artardi diye düşünüyorum . Birde ben aşırı kasmadim çok iyi bir çalışma ile benim yaptığım netlerin çok çok üstüne çıkan olurdu ki çevremde olduda . Yapamayan da oldu . Tamemen sana bağlı . İyi bir çalışma ile her şey olur