kontenjan boşluğu varsa girersin hocamtercihim 2. sıradaydı ama ben ona gitmek istemiyorum yeniden tercih yapabilir miyim
Tercihinde yerleştiysen ek tercih yapamazsın. Boş kontenjan falan olsa bile değiştiremezsintercihim 2. sıradaydı ama ben ona gitmek istemiyorum yeniden tercih yapabilir miyim
öyle oluyo mu laaa adam zaten yerleşmişkontenjan boşluğu varsa girersin hocam
aslında 1 e yazdım o çıkmadı gitti 2. olan geldi ben onu anlamadım. İkiside auzef açıktan bölümama 2. sıradakine yerleştimAga istemiyosan neden yazdın ki senin gibi istemediği yerleri yazıp tutanlar yüzünden benim gibi istediği yer olmasına rağmen giremeyenlerle dolu...
Ek tercihler olacak bildiğim kadarıyla. Kontenjanı dolmayan boşluk olan yerlere girme imkanın var.
kontenjan boşluğu varsa girersin hocam
Tercihinde yerleştiysen ek tercih yapamazsın. Boş kontenjan falan olsa bile değiştiremezsin
öyle oluyo mu laaa adam zaten yerleşmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
seneye yatay geçiş yaparsın da sen niye istediğini başa yazmadın merak ettim
1 sene sonra myp ile geçiş yapabilirsin ek tercih olmaz malesef yerleşmişsin
Aga istemiyosan neden yazdın ki senin gibi istemediği yerleri yazıp tutanlar yüzünden benim gibi istediği yer olmasına rağmen giremeyenlerle dolu...
işte 1 de elenmişsin 2. ye de istediğin biryer yazsan tamam diyeceğimde istemediğin yeri neden yazarsın ki ? açıktansa bitir bariaslında 1 e yazdım o çıkmadı gitti 2. olan geldi ben onu anlamadım. İkiside auzef açıktan bölümama 2. sıradakine yerleştim
beyler çok pişmanım annem çok sinirlendi bu bölümü yazdığımı görünce hiç bir şekilde ben başka bi yere tercih yapamaz mıyımişte 1 de elenmişsin 2. ye de istediğin biryer yazsan tamam diyeceğimde istemediğin yeri neden yazarsın ki ? açıktansa bitir bari
Yapamazsın çünkü tutmuş ya kayıt yapmayıp obp kırıp seneye tekrar gireceksin yada kayıt yapıp okuyacaksın.beyler çok pişmanım annem çok sinirlendi bu bölümü yazdığımı görünce hiç bir şekilde ben başka bi yere tercih yapamaz mıyım
Hocam dediğim gibi tekrarlıyorum tercihinde yerleştiğin için hiç bir ek tercih hakkın bulunammakla birlikte boş kontenjan olsa dahi giremezsin. Önünde 2 seçenek var. Ya myp yapacaksın seneye yada tekrar gireceksin ama obp düşecekbeyler çok pişmanım annem çok sinirlendi bu bölümü yazdığımı görünce hiç bir şekilde ben başka bi yere tercih yapamaz mıyım
kanka ben de solo leveling izliyorum. Kayıt yapmasam gidip tekrar tercih yapıp bu sene yerleşebilir miyim.Yapamazsın çünkü tutmuş ya kayıt yapmayıp obp kırıp seneye tekrar gireceksin yada kayıt yapıp okuyacaksın.