Neler Yeni

Yoğun Sivilce problemi

Atech

80+
Herkesin derisi, teni kendine özgüdür. Birisinde işe yaramış çözüm sende daha kötü problemlere sebep olabilir. Özellikle ilaç ve muadillerini önerecek tek kişi hekimdir, forumdan kişiler değil. Pandemi döneminde randevular çok yoğun ben de 3 aydır kbb randevusu bekliyorum. Doktora danışmadan ilaç ya da muadilini kullanmanı önermem. Parana, zamanına ve kendine yazık olabilir.

alex jensen

80+ Silver

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Cleocin-T
Zararı olmayan bir ilaç, cildindeki yağ oranını düzenliyor. Zaten krem bile değil, tonik. Bunu al eczaneden sabah yüzünü yıkadıktan sonra sivilcelerin üstüne sür.
Bol bol su iç, ne kadar su içersen o kadar az yağlanır yüzün, az sivilce çıkar.
Cleocin-T kullan bence, hatta doktor falan tanıdık varsa Nadixa krem sor, cleocinden sonra nadixa sürüyordum 3 yıl önce, 4 günde yüzümdeki bütün sivilceler geçmişti.

Cemmll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Cem mll
ben doktora gittim bana zoretanin yazdı 6 ay boyunca kullanmam için her gün 2 hap alıyorum 4.aydayım sivilcelerimin %95i gitti kafamdada olmak üzere
tetradox yazarsa isteme sakın mideni deliyor resmen ben içmiştim 1 haftada geçmişti hepsi ama midem ağrımaya bulanmaya başlamıştı bırakmıştım sonra tekrardan geri çıktı hepsi

zoretanin de öyle bir sıkıntı yaşamadım siyah nokta mokta hepsini bitirdi sadece biraz kuruma yapıyor ciltte onada nemlendirici sürüyorsun sıkıntı olmuyor

bide bol su iç ve abur cubur kesinlikle yeme.

alex jensen

80+ Silver

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
arkadaşlar daha önce yoğun sivilcesi olan tedavi gören veya kendi çözümleriyle geçiren arkadaşlar ve şuan yaşayan ve çözüm yolu arayan veya çözen arkadaşlar yardım edebilir mi ne önerirsiniz hastaneye şuan ggidemiyorum çünkü randevu çıkmıyor reisi cumhurumuz o kadar hastane yaptı
Doktor özel ilaçlar veriyor hele böyle print gibi bir ilaç var suruyorsun ertesi sabah sivilcelerin hepsi kuruyor iniyor

alex jensen

80+ Silver
Cleocin-T
Zararı olmayan bir ilaç, cildindeki yağ oranını düzenliyor. Zaten krem bile değil, tonik. Bunu al eczaneden sabah yüzünü yıkadıktan sonra sivilcelerin üstüne sür.
Bol bol su iç, ne kadar su içersen o kadar az yağlanır yüzün, az sivilce çıkar.
Cleocin-T kullan bence, hatta doktor falan tanıdık varsa Nadixa krem sor, cleocinden sonra nadixa sürüyordum 3 yıl önce, 4 günde yüzümdeki bütün sivilceler geçmişti.
knk bunu ben 1 ay kullanmıştım yüz temizleme sabunu ile fayde etmişti ama daha şişe yarıdayken sürüyorum yüzüme ıslaklık falan gelmiyordu dedim kurumuş herhalde attım çöpe bir daha alim bari

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
knk bunu ben 1 ay kullanmıştım yüz temizleme sabunu ile fayde etmişti ama daha şişe yarıdayken sürüyorum yüzüme ıslaklık falan gelmiyordu dedim kurumuş herhalde attım çöpe bir daha alim bari
Kesin kullan onu, şişenin ucuna gelmezse o kapağı çıkar, az zorla çıkıyor zaten.
Pamuk veya peçeteye döküp öyle sür.

Dogecoin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Meryem Parlak
Kafana göre ilaç kullanma ona iyi gelen sana iyi gelecek diye bir şey yok

alex jensen

80+ Silver
Kesin kullan onu, şişenin ucuna gelmezse o kapağı çıkar, az zorla çıkıyor zaten.
Pamuk veya peçeteye döküp öyle sür.
senin ne drumdaydı sivilcerin özelden fotosunu atabilirmisin eğer utanmıyorsan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,475
Üyeler
162,005
Son üye
BarON__
Top Bottom