Neler Yeni

Yoğun Sivilce problemi

PAFF16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tarık
Yaşın küçük olduğu için antibiyotik vermezler sana, 20 yaşına kadar böyle idare etmek zorundasın, yüzün yağlı olmasın sık sık sabunla vs yıka. 20li yaşlarında devam ederse Cildiye doktoru antibiyotik yazıyor, dendiğini kadarda yan etkisi yok, ben kullanıyorum biraz karın gurultusu dışında bi yan etkisini görmedim. Uzun süreli bir çözüm arıyorsan bu antibiyotikten başka çözümün yok, enzimleri yok ederek birdaha vücudunda sivilce çıkmamasını sağlıyor. Karaciğer yetmezliğine vs yol açabilir diyorlar o kadar kullanmadım o yüzden bir bilgim yok :)

alex jensen

80+ Silver
knk
3 yıl önceydi, ayrıca niye fotosu olsun la :D
Bu ilaçla geçti, normal geçecek gibi değildi.
benimki aşırı yoğun atim bi bak istersen sende de o kadar varmıydı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşın küçük olduğu için antibiyotik vermezler sana, 20 yaşına kadar böyle idare etmek zorundasın, yüzün yağlı olmasın sık sık sabunla vs yıka. 20li yaşlarında devam ederse Cildiye doktoru antibiyotik yazıyor, dendiğini kadarda yan etkisi yok, ben kullanıyorum biraz karın gurultusu dışında bi yan etkisini görmedim. Uzun süreli bir çözüm arıyorsan bu antibiyotikten başka çözümün yok, enzimleri yok ederek birdaha vücudunda sivilce çıkmamasını sağlıyor. Karaciğer yetmezliğine vs yol açabilir diyorlar o kadar kullanmadım o yüzden bir bilgim yok :)
yo arkadaşım roaccatune kullanıyor aynı yaştayız ve 6 ay oldu %80i gitti onun

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
arkadaşlar daha önce yoğun sivilcesi olan tedavi gören veya kendi çözümleriyle geçiren arkadaşlar ve şuan yaşayan ve çözüm yolu arayan veya çözen arkadaşlar yardım edebilir mi ne önerirsiniz hastaneye şuan ggidemiyorum çünkü randevu çıkmıyor reisi cumhurumuz o kadar hastane yaptı
Knk benim alnımda vardı neutrogena nın sivilce karşıtı nı kullandım şuan bir şey yok. Yağlı da yemiyorum. Cips vs. Baya etkisi oldu

alex jensen

80+ Silver

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
arkadaşlar daha önce yoğun sivilcesi olan tedavi gören veya kendi çözümleriyle geçiren arkadaşlar ve şuan yaşayan ve çözüm yolu arayan veya çözen arkadaşlar yardım edebilir mi ne önerirsiniz hastaneye şuan ggidemiyorum çünkü randevu çıkmıyor reisi cumhurumuz o kadar hastane yaptı
Bende de 16-17 yaş arası sivilce baya çok tu doktora gittim krem verdi 5 ay sonra gittim bu sefer farklı krem verdi bu 2 ilacıda düzenli bir şekilde kullandım, çerez ve cips, yağlı yemeklerden biraz uzak durdum, eli yüzümü bol bol sabun ve suyla yıkadım activex yada dove un sabunları iyidir, ve 18 e girmeden birkaç ay önce bitti, ve şuan bebek gibiyim :D bol bol su içmeni öneririm.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bence sadece sabret, diyetle beslenmeni düzenle, krem veya sabun kullan.
Bahsedilen ağır tedavileri önermiyorum gelişme çağındakilere

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
tek derdi sivilcesi olan adamın cumhurbaşkanına laf etmesi çok mantıksız. hiç hastane yapılmasa ne yapıcaktın?ben bu boş muhabbetlerin her türlüse karşıyım. ayrıca her hangi bir tarafta da değilim. önerim sabretmen ve spor yapman. vücudun fazla atığı sivilce değil ter ile atar. eninde sonunda geçerler. zaten kimseyler görüşmüyosundur diye umuyorum. sabret

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,238
İsim
Taha Efe
la düzgün oku ben atim bi bak dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynısını kullanıyom bende
Aga direk gecirmez ama Killi sabun bide Keci Sütlü Sabunlar var ben kullanıyorum cildi besler ve sivilce geşmesine yardımcı olabilir.

TamerKs

80+ Silver
La roche posay effaclar duo + al hem sivilce hemde sivilce izlerine çok iyi geliyor ayrıca yüz yıkama köpüğünü sabah akşam kullan.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kaç yaşındasın?

Top Bottom