Yok Mu DA-Forum Üyelerine Özel Bir Çekilişimiz?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Dostlarım DA-Forum üyelerine düzenli olarak çekiliş yaparak forum içerisindeki yardımlaşma bağını bir nebze olsun iyice hissettirmek istiyorum. Şuanlık aklıma gelen "en çok reaksiyon alan" üyeler arasında çekiliş yapmak (forum yöneticileri hariç). Nedir bu reaksiyonlar? yorumunuza bir üyenin ifade bırakması bir reaksiyondur. Yakında bunun çekilişini duyuracağım varsa sizin de aklınıza gelen çekiliş etkinlikleri ayarlarım problem değil

Alıntıyı görüntüle
Herkes Dayanışma İçerisinde Reaksiyon Yağdırıyorlar

Dostlarım DA-Forum üyelerine düzenli olarak çekiliş yaparak forum içerisindeki yardımlaşma bağını bir nebze olsun iyice hissettirmek istiyorum. Şuanlık aklıma gelen "en çok reaksiyon alan" üyeler arasında çekiliş yapmak (forum yöneticileri hariç). Nedir bu reaksiyonlar? yorumunuza bir üyenin ifade bırakması bir reaksiyondur. Yakında bunun çekilişini duyuracağım varsa sizin de aklınıza gelen çekiliş etkinlikleri ayarlarım problem değil

Alıntıyı görüntüle
Abi dilenci değilim varsa bi beğeninizi alırım

ah be zamanımız olsa katılırdım bende :/ kısıtlı zamanlar giriyorum :D ama cidden helal olsun abdullah abi çok güzel proje olmuş :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,287
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face
Geri