Shelbyofficial
80+
Seneye bende giricem YKS'ye YBS okumayı düşünüyorum. 100K sıralama yapsam Akdeniz Üni iyi midir ?
Akdeniz Üniversitesi mezunu birini tanıdım, bir şey söylemesi zor. Ayrıca tam hatırlamıyorum ancak Akdeniz Üniversitesi'nde 2 tane YBS bölümü var diye hatırlıyorum. Biri YBS, diğeri ise İşletme Enformatiği olarak geçiyordu. İkisinin de programlarına bakmak lazım tek önerim ders programları bilişim ağırlıklı olan üniversiteleri seçmenizSeneye bende giricem YKS'ye YBS okumayı düşünüyorum. 100K sıralama yapsam Akdeniz Üni iyi midir ?
Öneriyor musun pekiBende ybs okuyorum güncel olarak şunu söyleyebilirim gittiğiniz üniversiteye göre değişsede 2 yıllık yazılım ile aynı şeyler görüceksiniz ve bunu 4 yıla bölücekler üzerine işletme dersleri alıcaksınız olay bu kadar
peki bölümü geçtim yeditepe üni nasıldır, veyahut istinye üni, istanbul ticaret düşünüyorum nasıldırBizim bölümde, yazılımı geçtim, bilgisayarı açmayı bilmeyen adamlar şu an bankada veya malum e-ticaret firmalarında yazılımcı oldu. Bu tür kalıpları saçma buluyorum. Bilgisayar konusu, acayip keyif aldığım bir alan. Eğer YBS seçerseniz, size f/p kralı bir şey bulmanız konusunda seve seve yardımcı olurum.
Sorunuza da cevap vereyim: Hayır, çoğu zaman süper güçlü bilgisayar almak yazılımcı ego tatmini gibi geliyor. Ben okurken Lenovo Ideapad almıştım. Tek baktığım kriter, 16 GB RAM’li olmasıydı. Bulduğum en ucuz laptoplardan birini aldım ve beni ilk işime kadar gayet iyi götürdü. O zamanlar bütçem olsaydı belki bir tık daha iyisini alırdım ama süper güçlü bir şey almak TAMAMEN şov.
Önceki mesajda bir arkadaşa yazdığım uzun bir cevap var hocam oradaki mesajı okursanız sorularınıza cevap olur diye umuyorum eğer ekstra bir sorunuz olursa da seve seve cevaplarım ve evet özellikle EA bölümler arasında bence açık ara en iyi bölümBu bölüm gerçekten iyi mi geleceğe açık mı hocam?
Galiba bölümün içinde de alt bölümler oluyor, yazılım gibi. Yazılımdan ilerlerim büyük ihtimalle.
Yeditepe mükemmel bir üniversite değil, bunu bilmek lazım. Türkiye'de mükemmele yakın üniversite sayısı da malum zaten. Ama bu 3 üniversite arasında ben tartışmasız Yeditepe derim.peki bölümü geçtim yeditepe üni nasıldır, veyahut istinye üni, istanbul ticaret düşünüyorum nasıldır
Yani kötü değil kesinlikle ben sayısal puanım düşük geldi diye buraya geldim yazılım öğrenmek için eğer sayısal yaparım diyorsanız direk mühendislik yazın .Öneriyor musun peki
sıralamalarınız kaçtı tam olarak, şuan yokatlasın verisi yenileniyor galiba gözükmüyorYeditepe mükemmel bir üniversite değil, bunu bilmek lazım. Türkiye'de mükemmele yakın üniversite sayısı da malum zaten. Ama bu 3 üniversite arasında ben tartışmasız Yeditepe derim.
300.000 küsürdü hocam yüzde 50 burslu okudum ama ben girerken yüzde 100 burslu 70k dan alırken şu an 2-3klara kadar çıkmıştı diye hatırlıyorumsıralamalarınız kaçtı tam olarak, şuan yokatlasın verisi yenileniyor galiba gözükmüyor
11. Sınıfı mühendislik için Sayısal okudum fakat sayısal derslerim kötü olduğu için 12.sınıfta eşit ağırlık okuyacağım.Yani kötü değil kesinlikle ben sayısal puanım düşük geldi diye buraya geldim yazılım öğrenmek için eğer sayısal yaparım diyorsanız direk mühendislik yazın .