Neler Yeni

Yönetim Bilişim Sistemleri Mezunuyum Düşünenler İstediğini Sorabilir

Bünyamina

80+ Platinum
Her Üniversitenin farklıdır ama bölümde şu ders-konu çok zor çoğu kişi kalıyor dediğiniz lanet bir konu varmı peki?
Dediğin gibi üniden üniye değişir zorlukları. Geçmiş derslerime baktım da yani zorlayan ders pek yok. Ortalama bir şekilde çalışırsan hepsini geçersin.

İnsaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf gündoğan
sence şok mu daha iyidir yoksa bim mi

Existentia

80+ Silver
Hocam merhaba, ybs bitirdikten sonra yurtdışına çıkma imkanı nedir acaba
Giden arkadaşlarım oldu ama hepsi yüksek lisans bahanesiyle gidip orada iş buldular sıfır tecrübeyle iş bulmak çok çok zor o yüzden yüksek not ortalaması ve yüksek lisans kabulu işinizi çok kolaylaştırır şu an irlanda kanada ve ingilterede olan bölümden arkadaşlarım var sorun yaşamadılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

sence şok mu daha iyidir yoksa bim mi
Migros hocam

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Bakanlıkların hepsi bizim bölümden yazılımcı kabul ediyormuş yine de pek önermiyorum piyasadan az veriyorlar her gün ofise gidiyorsun ve giyim kuralları daha katı ama elbette girmek isterseniz gerekli kriterleri karşılıyorsunuz
Bir müsterimizden aklıma geldi, Evden(Remote olarak) Backend-Frontend devoloper olarak iş yapabiliyormusunuz?

Existentia

80+ Silver
Bir müsterimizden aklıma geldi, Evden(Remote olarak) Backend-Frontend devoloper olarak iş yapabiliyormusunuz?
Ben ofisten çalışıyorum ama çoğu yazılımcı remote çalışıyor zaten özellike büyük kurumsallar ister gelin ister gelmeyin modundalar

Top Bottom