Neler Yeni

YönTürk Ücret Talep Ediyor, Dolandırıcı Mı?

Burak12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
https://yonturk.net/index.php dün benden habersiz bu internet sirketi aramis turknetten bizimkiler buna geçmişler çikmak istiyorum 400 tl para istiyorlar arkadaşlar bilinmedik internet servislerinden intwrnet almayın

Bilgici Bilim

80+ Bronze
bir şeye imza atıyorsan karsisi yine dolandırıcıdır ancak bu sizin okumamanızdandır okuyun 100 sayfada olsa bişeye imza atarken okuyun ben banka hesabı açsamda 2 3 saat oturuyorum okuyorum

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
dolandırıcılık bunun neresinde

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,354
İsim
Selim
Turknetin de suçu var numaralar çatır çatır sızdırılıyor. Turknete geçtim 0850 numaralar aramaya başladı 3 kişiyi daha geçirdim o 3 kişiyi de aramaya başladılar hatta internetin aktiflestigi güne kadar biliyorlar. Klasik yalan da şu pakete dahil TV paketi mi ne varmış onu gelip bağlayacaklarmış onay istiyorlarmis. Yok zam gelecekmiş başka paket vereceklermis.

Burak12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dolandırıcılık bunun neresinde
adamlar önce tahüt yok demisler bu gece aradım çikicam dedim 400 tl istiyorlar aplikasyon bedeliymis
Mesaj otomatik birleştirildi:

adamlar önce tahüt yok demisler bu gece aradım çikicam dedim 400 TL istiyorlar aplikasyon bedeliymis
güya

bir şeye imza atıyorsan karsisi yine dolandırıcıdır ancak bu sizin okumamanızdandır okuyun 100 sayfada olsa bişeye imza atarken okuyun ben banka hesabı açsamda 2 3 saat oturuyorum okuyorum
imza felan atılmamiş sadece telefondan onay aliñmiş

E anlasmada yazuyorsa dolandirici olmazki
e anlaşma yapmamişlar sadece tlfondan onay vermisler sesli olarak

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
adamlar önce tahüt yok demisler bu gece aradım çikicam dedim 400 TL istiyorlar aplikasyon bedeliymis

güya

imza felan atılmamiş sadece telefondan onay aliñmiş

e anlaşma yapmamişlar sadece tlfondan onay vermisler sesli olarak
eğer detayları dinlemeden onay verdiyseler bu tarz maddeler sıkıştırabiliyorlar geçmiş olsun

Burak12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer detayları dinlemeden onay verdiyseler bu tarz maddeler sıkıştırabiliyorlar geçmiş olsun
yani o parayı tahsis ederler mi diyorsun

yarin gorusup iptal ettiricem interneti guzelim turknetten 50 mb bırak git 24 mb 124 tl ye anlaş olacak iş değil

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Bir kere onaylayınca evet alırlar maalesef bir umut tüketici hakem heyetine gidersin de bir şey çıkacağını hiç sanmıyorum zaten gitsen de 3-4 aydan önce sonuçlanmaz zaten

Burak12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Bir kere onaylayınca evet alırlar maalesef bir umut tüketici hakem heyetine gidersin de bir şey çıkacağını hiç sanmıyorum zaten gitsen de 3-4 aydan önce sonuçlanmaz zaten
o parayı verip çikmak mantıklisi çunki sitesine girdim güvenenedim

o parayı verip çikmak mantıklisi çunki sitesine girdim güvenenedim
saçma sapan bir site sanki uyduruktan yapılmis gibi

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Turknetin de suçu var numaralar çatır çatır sızdırılıyor. Turknete geçtim 0850 numaralar aramaya başladı 3 kişiyi daha geçirdim o 3 kişiyi de aramaya başladılar hatta internetin aktiflestigi güne kadar biliyorlar. Klasik yalan da şu pakete dahil TV paketi mi ne varmış onu gelip bağlayacaklarmış onay istiyorlarmis. Yok zam gelecekmiş başka paket vereceklermis.
Bu hiç konuşulmuyor ama gerçekten bizim de başımıza benzer bir olay geldi.

jouly

80+ Bronze
bize de bu tv paketi muhabbetini yapmışlar.Babam gelin bağlayın demiş.Sonra dolandırıcı çıktılar felan dedi babam detaylarını bilmiyorum ama.Arayan numara 850 ile başlıyormuş.

Top Bottom