https://yonturk.net/index.php dün benden habersiz bu internet sirketi aramis turknetten bizimkiler buna geçmişler çikmak istiyorum 400 tl para istiyorlar arkadaşlar bilinmedik internet servislerinden intwrnet almayın
adamlar önce tahüt yok demisler bu gece aradım çikicam dedim 400 tl istiyorlar aplikasyon bedeliymisdolandırıcılık bunun neresinde
güyaadamlar önce tahüt yok demisler bu gece aradım çikicam dedim 400 TL istiyorlar aplikasyon bedeliymis
imza felan atılmamiş sadece telefondan onay aliñmişbir şeye imza atıyorsan karsisi yine dolandırıcıdır ancak bu sizin okumamanızdandır okuyun 100 sayfada olsa bişeye imza atarken okuyun ben banka hesabı açsamda 2 3 saat oturuyorum okuyorum
e anlaşma yapmamişlar sadece tlfondan onay vermisler sesli olarakE anlasmada yazuyorsa dolandirici olmazki
eğer detayları dinlemeden onay verdiyseler bu tarz maddeler sıkıştırabiliyorlar geçmiş olsunadamlar önce tahüt yok demisler bu gece aradım çikicam dedim 400 TL istiyorlar aplikasyon bedeliymis
Mesaj otomatik birleştirildi:
güya
imza felan atılmamiş sadece telefondan onay aliñmiş
e anlaşma yapmamişlar sadece tlfondan onay vermisler sesli olarak
yani o parayı tahsis ederler mi diyorsuneğer detayları dinlemeden onay verdiyseler bu tarz maddeler sıkıştırabiliyorlar geçmiş olsun
yarin gorusup iptal ettiricem interneti guzelim turknetten 50 mb bırak git 24 mb 124 tl ye anlaş olacak iş değilyani o parayı tahsis ederler mi diyorsun
Bir kere onaylayınca evet alırlar maalesef bir umut tüketici hakem heyetine gidersin de bir şey çıkacağını hiç sanmıyorum zaten gitsen de 3-4 aydan önce sonuçlanmaz zatenyani o parayı tahsis ederler mi diyorsun
o parayı verip çikmak mantıklisi çunki sitesine girdim güvenenedimBir kere onaylayınca evet alırlar maalesef bir umut tüketici hakem heyetine gidersin de bir şey çıkacağını hiç sanmıyorum zaten gitsen de 3-4 aydan önce sonuçlanmaz zaten
saçma sapan bir site sanki uyduruktan yapılmis gibio parayı verip çikmak mantıklisi çunki sitesine girdim güvenenedim
Bu hiç konuşulmuyor ama gerçekten bizim de başımıza benzer bir olay geldi.Turknetin de suçu var numaralar çatır çatır sızdırılıyor. Turknete geçtim 0850 numaralar aramaya başladı 3 kişiyi daha geçirdim o 3 kişiyi de aramaya başladılar hatta internetin aktiflestigi güne kadar biliyorlar. Klasik yalan da şu pakete dahil TV paketi mi ne varmış onu gelip bağlayacaklarmış onay istiyorlarmis. Yok zam gelecekmiş başka paket vereceklermis.
nasıl yapsam bilmiyorum ama çikmaz isem daha fazla ücret yansıtırlar diye endise ediyorumBu hiç konuşulmuyor ama gerçekten bizim de başımıza benzer bir olay geldi.
bize de bu tv paketi muhabbetini yapmışlar.Babam gelin bağlayın demiş.Sonra dolandırıcı çıktılar felan dedi babam detaylarını bilmiyorum ama.Arayan numara 850 ile başlıyormuş.Turknetin de suçu var numaralar çatır çatır sızdırılıyor. Turknete geçtim 0850 numaralar aramaya başladı 3 kişiyi daha geçirdim o 3 kişiyi de aramaya başladılar hatta internetin aktiflestigi güne kadar biliyorlar. Klasik yalan da şu pakete dahil TV paketi mi ne varmış onu gelip bağlayacaklarmış onay istiyorlarmis. Yok zam gelecekmiş başka paket vereceklermis.