Neler Yeni

Yoro v8 Ürününü İnceledim 7 ay boyunca [Yaşadıklarım]

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
İlk Öncelikle yoro v8 ürünümüz burada;https://www.trendyol.com/yoro/v8-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-yeni-rgb-led-isikli-kulaklik-p-49562059 ben zamanında 105 tl ye aldım 7 ay önce felan hala daha kullanmaktayım,
Giriş;Kutuyu Açtığımda İlk his çok memnun ediciydi bana göre ve kargonun geliş süresi 2 gündü Kulaklıktan memnun oldum ama en kötü yanı ise , Kulaklıgın ayarlarını düzgün yapmak lazımdı yoksa çok kötü sesler veya çok kötü ses iletme oluyordu , ayar yaptıktan sonra baya iyi oldu ve gelişme Bölümüne girelim,

Gelişme: Kulaklıgı 7 ay boyunca kullandım hiç bozulma olmadı bende ama bi 4 saat aralıksız oynarsanız baş ağrısı baya bi oluyor ve buda dinlenmeniz gerektiğini söyler , 1 saat felan ara verdikten sonra oynamaya devam edebilirsin son sözlerimi söyleyebilirim;

Sonuç: Gerçekten Çok beğendim ürün bana kalırsa f/p kralı gerçekten ayar yaptıktan sonra ses kalitesi ve ses iletme kalitesi çok iyi oluyor tek kötü yanı 4 saatden sonra baş ağrısı yapması onun dışında yok gerçekten, bu ürün şuanda elimde normalde rampage alıcaktım o zaman ama pahalıydı bütçem buna yetti iyi ki almışım , alanlara hayırlı olsun dilerim kardeşlerim , eğer bu kulaklık yoksada bir şey olmaz hepinize iyi oyunlar dilerim :)

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,061
İsim
göksel yurtcan
fiyata bakınca ses kalitesi düşüyor

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Enes
Yoro gibi bir ürüne benziyor.
Bütçe düşük ve şekil bir ürün isteniyorsa durum ayrı tabii lafım yok. Şakasına yazdım :)

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyata bakınca ses kalitesi düşüyor
ne alaka reis :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoro gibi bir ürüne benziyor.
Bütçe düşük ve şekil bir ürün isteniyorsa durum ayrı tabii lafım yok. Şakasına yazdım :)
şekil değilde sevdim baya şuana kadar sıkıntı yaşamadım yorumlardada öyle yazıyor dediğim gibi kullanışlı bir ürün ayar yapılması gerekir :)

Fotoğrafına bakınca kulaklarım acımaya başladı.
geçmiş olsun :D

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
ne alaka reis :D

şekil değilde sevdim baya şuana kadar sıkıntı yaşamadım yorumlardada öyle yazıyor dediğim gibi kullanışlı bir ürün ayar yapılması gerekir :)

geçmiş olsun :D
Teşekkürler hocam :ROFLMAO:

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Birkaç fotoğraf eklersen güzel olur.Eline sağlık.

Bir sonraki incelemeni Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri kısmına aç derim. :peepokalp:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,934
Üyeler
167,911
Son üye
kuzeykore
Top Bottom