Your Thoughts on the War!

Ukrayna eğer düşerse artık Rusya'nın Avrupalı olduğunu kabul etmek zorunda kalır AB. Bu da son isteyeceklerindendir.

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV
Hayaller alemine hoş geldiniz. :peped:

Welcome to World War 3!​

1645712425124.png

Ukrayna eğer düşerse artık Rusya'nın Avrupalı olduğunu kabul etmek zorunda kalır AB. Bu da son isteyeceklerindendir.
Balkanlar da AB'ye dahil değil, İngiltere de, İsviçre de. Avrupalıların hepsi AB'ye girmiyor, kendi isteğiyle ya da AB'nin isteğiyle.

Balkanlar da AB'ye dahil değil, İngiltere de, İsviçre de. Avrupalıların hepsi AB'ye girmiyor, kendi isteğiyle ya da AB'nin isteğiyle.
AB'ye zaten giremez. Ancak Ukrayna'yı kaptırırdan ardı arkası kesilmez diye düşünüyorum.

Nedense başlığı görünce aşırı utandım, cringe.

Rusya ukraynayı alacak, avrupalı olduklarını kabul ettirecekler veya ukraynadan sonra polonya ve ermenistana olabildiğince girip sovyet sınırlarına ulaşmak istiyor bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve birde böyle konular açmak, olmayan bir dünya savaşının haberini yapmak aklı ermeyenler için kötü bir şey olabilir.

Aynı şeyi milyon kere yazdım. Şu savaşı gözünüzde çok büyütüyorsunuz.

1 başlığı düzeltir misiniz gerçekten çocukça duruyor
2 rusyanın çok büyük bir üstünlükle yenip orada biteceği yönünde düşüncem ancak başka bir ihtimal olarak
3usa karışıp savaşı körükleyip rusya ile amerika-ukrayna olarak bir savaş çıkabilir oradan büyüyebilir ancak 2 daha mantıklı geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,448
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri