Youtube a girilmiyor

Canx017

80+
Reaksiyon skoru
41
1771377207303.webp

Merhaba yaklaşık bir kaç dakikadir youtube a erişemiyorum bir hata oluştu diyor yada sayfa böyle boşluk telefonda da aynı sorun var

Son düzenleme:
bende de ayni hocam sanirim genel bir sorun

Bende de boyle kapandı hesabım sandım

Youtube video linkleri üzerinden giriliyor, ana sayfa vb. girilmiyor

Güncel durum böyle evet. Ama aratma yapılıp video izlenebiliyor.

Bug’a da girdi sanırım şampiyonlar ligi maçları özetlerini seyrediyordum iphoneda ana sayfaya atınca RiR devreye girdi arka planda videoyu izleyip bi yandan iphone menüsündeydim gittim haber sitelerini okudum falan 😂 şu zamana kadar herhalde 15 den fazla anlık bug yaratıp youtube videosunu arka planda oynatmayı başarmıştım.

İşlerine gelmiyor bu yüzden youtube premiumu dayatıyolar. 10 sene önce bile bunun gerçekleşmesini istiyodum keşke arka planda oynatsa diye. Bal gibi yaparlar ama yok 😄

IMG_6813.webp

Ekler

• IMG_6817.webp
    IMG_6817.webp
    28.8 KB · Hit: 11
Güncel durum böyle evet. Ama aratma yapılıp video izlenebiliyor.

Bug’a da girdi sanırım şampiyonlar ligi maçları özetlerini seyrediyordum iphoneda ana sayfaya atınca RiR devreye girdi arka planda videoyu izleyip bi yandan iphone menüsündeydim gittim haber sitelerini okudum falan 😂 şu zamana kadar herhalde 15 den fazla anlık bug yaratıp youtube videosunu arka planda oynatmayı başarmıştım.

İşlerine gelmiyor bu yüzden youtube premiumu dayatıyolar. 10 sene önce bile bunun gerçekleşmesini istiyodum keşke arka planda oynatsa diye. Bal gibi yaparlar ama yok 😄

Alıntıyı görüntüle
video izlendiğini bilmiyordum teşekkürler bilgilendirme için hocam

bende de aynı bir an hesabım uçtu sandım 🤯

GS maçından dolayi 5 golü gizlemeye çalışıyorlar dış mihraklar :D

Aratma yapınca giriyor ve izleyebiliyorsunuz. Anasayfada sıkıntı var evet, yüklenmiyor anasayfa.

playlıstler daha sonra izle vs oradan da girebilirsiniz ,orası da çalışıyor kayıt edılenler vs

Geri