123kral14
80+ Silver
ben arkadaşlarıma verdim bazıları yapıyo vereklamsız izliyebiliyo bi şey indirmeye gerek de yok
ben arkadaşlarıma verdim bazıları yapıyo vereklamsız izliyebiliyo bi şey indirmeye gerek de yok
opera gx indirmeyi mi tarif ettin arkadaşlarınaben arkadaşlarıma verdim bazıları yapıyo vereklamsız izliyebiliyo bi şey indirmeye gerek de yok
Ha sen bişeyler verirler diye umut ediyorsun :d Aynen %5 hisse verirler youtubedan merak etme. :d İphone'da açık bulan türk haberlerini çok mu okudun sen nedir ? :dvalla var kanka yemin ederim sadece teşekkürle örtbas ederlerse açıklarım sfhsgdfsdbfhdsjuh
reklamsız izlemeyi bizde biliyozkonuyu takip et olumsuz yanıtlarında video ile nasıl yapıldığını göstercem googlede kendi sayfasında aw knk çok basit bişi aslında
kanka 5 10 kişi ne alaka en az 100k gelr5 10 kişiden mi hata yaygın diyecekler apexaga
kanka niye bu kadar tribe girdin sanki açık dediğin de neyse diyorum opera gx indirip sadece pcde diyorsun zaten reklamsız video izleyebilirsinkonuyu takip et olumsuz yanıtlarında video ile nasıl yapıldığını göstercem googlede kendi sayfasında aw knk çok basit bişi aslında
forumdan mı 100k gelecek olm fpeşwoıkqajmweşolaqfvıkjqkanka 5 10 kişi ne alaka en az 100k gelr