Neler Yeni

Youtube da para kazanmak için kaç dk video cekilmeli

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,565
İsim
Dontaçhi kâfi.
nasıl yani 18 yaşından küçükse para kazanan kişi ayda 10k kazansada vergi ödemiyor mu bence 18 yaşına gelince alırlar o vergiyi yine
18 yaşına geldiğinde alamadıkları vergileri keserler mi bilmiyorum ama muaf tutulduklarını biliyorum. Yüksek ihtimal kesmezler. 18 yaş ve sonrasında kesmeye başlarlar

Yapmassak nolue
yapmazsak derken? ofis işini diyorsan yüksek ihtimal paranı alamazsın. Tam bir bilgim yok yapmaz isek ne olur diye fakat para kazanmak/almak için bunları yapmak lazım imiş

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,753
İsim
Taha yücel
18 yaşına geldiğinde alamadıkları vergileri keserler mi bilmiyorum ama muaf tutulduklarını biliyorum. Yüksek ihtimal kesmezler. 18 yaş ve sonrasında kesmeye başlarlar

yapmazsak derken? ofis işini diyorsan yüksek ihtimal paranı alamazsın. Tam bir bilgim yok yapmaz isek ne olur diye fakat para kazanmak/almak için bunları yapmak lazım imiş
Nasil dogrumu anladim simdi 18 yasinin altdindayim suan bir yerde calisiyor gibi mi göstermem lazim kendimi bende arastirim bakim

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,565
İsim
Dontaçhi kâfi.
Nasil dogrumu anladim simdi 18 yasinin altdindayim suan bir yerde calisiyor gibi mi göstermem lazim kendimi bende arastirim bakim
Eğer 18 yaş altındaysan devlet tarafından vergi alınmıyor. Ve ayriyetten ofis olayını yapmak zorunda kalmıyorsun. Yani muaf tutuluyorsun.
Eğer 18 üstüysen dediğim şeyleri yapmak lazım.

Tam olarak anlatamamış olabilirim yukardaki uzun yazıda. Biraz araştırırsan göreceksin zaten.

Top Bottom