Neler Yeni

Youtube devri çöküyor mu?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
Cashback sistemleri ile 15TL'ye (bir paket sigara=40TL, 1USD=27TRY) premium alarak youtube music ve ad free video deneyimi yasayabiliyorsunuz. YT devri bitmez. Rakip çıksa bile bu sektörün tekeli fazla yaşatmaz o firmayı.

Livaković

80+ Silver
Ya arkadaş dakika başı 15 saniyelik geçilemeyen reklamlar geliyor akıl sağlıyığımı yitircem artık. Diyeceksiniz ki ad blocer kullan bu seferde herkes kullanıp Youtube çöker.
Sizce 1-2 yıl içerisinde YT devri kapanıp başka bir video yükleme uygulaması çıkabilir mi
Reklam yüzüncen batacak şirket değil youtube yüzlerce kez batmanın eşiğinden döndüler bir reklam yüzünden batıyorlarsa oda onların hataları olur ama evet dediğiniz gibi bu şekilde reklamları hızla arttırmaya devam ederlerse 1 2 yıl içinde yeni aperatif video yükleme uygulaması çıkması yakındır

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Eren
Zannetmiyorum çökeceğini pc de adblocker mobil de vanced kullanıyorum reklam çekemem ben

NespaY

80+ Silver
Ya arkadaş dakika başı 15 saniyelik geçilemeyen reklamlar geliyor akıl sağlıyığımı yitircem artık. Diyeceksiniz ki ad blocer kullan bu seferde herkes kullanıp Youtube çöker.
Sizce 1-2 yıl içerisinde YT devri kapanıp başka bir video yükleme uygulaması çıkabilir mi
Adblock'u galiba bir tek sen kullanmıyorsun knk Türkiye'de herkes neredeyse adblock kullanıyor tabii premium parasına değeceğini düşünen kişiler kullanmıyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,317
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Premium günümüz için gayet ucuz.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
youtube reklamları geçilmeyen 30 saniye de 1 dakika da yapsa sektörde yıkmak çok zor imkansız

şahin doğan

80+ Platinum
5 ekmek parasına aylık Premium var. TR şartlarında hiçbir şey.

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Zam gelir mi premiuma
5 ekmek parasına aylık Premium var. TR şartlarında hiçbir şey.
youtube reklamları geçilmeyen 30 saniye de 1 dakika da yapsa sektörde yıkmak çok zor imkansız
Premium günümüz için gayet ucuz.
Adblock'u galiba bir tek sen kullanmıyorsun knk Türkiye'de herkes neredeyse adblock kullanıyor tabii premium parasına değeceğini düşünen kişiler kullanmıyor.
Alternatifi yok.Premium alın.
rahatsız etim kb 5 k bandında telefon önerir misiniz? kaçak redmi düşünüyorum onun yerine infinix alınır mı? annem için alcam konu açtım bunla ilgili cevap yok

Top Bottom