Neler Yeni

Youtube devri çöküyor mu?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
misfit
Benim tek anlamadığım bu sistemde.
Mesela videoyu benim arkadaşım yüklüyor. Videoyu ben izliyorum. Videonun linkini atıyorum. Onları seçtiğim için her yerde Youtube kazanıyor. Sonra gelip reklamsız izlenmesi için para gerekiyor.
Tüm ödeme sistemlerine lafım değil. Mesela netflix kendi kaliteli dizisini filmini yayınlar bunun için de para ister. Burda sorun yok.
Sonuç olarak adamların platformunu kullanıyoruz içerik paylaşıp izlemek için. Bende bayılarak para vermiyorum Premium'a ama korsanı saymazsak yapabilecek bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Operadaki reklam engelleyici hiç reklam çıkartmıyor.
Ayrıca yeni gelen saçma Twitter limitlerini de hem mobil hem de pc'de kaldırıyor.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ya arkadaş dakika başı 15 saniyelik geçilemeyen reklamlar geliyor akıl sağlıyığımı yitircem artık. Diyeceksiniz ki ad blocer kullan bu seferde herkes kullanıp Youtube çöker.
Sizce 1-2 yıl içerisinde YT devri kapanıp başka bir video yükleme uygulaması çıkabilir mi
Aile paketi alıyorsun. Zaten %60'ı geri ödeniyor. 24 TL yapıyor aylık. En kötü 5 kişide buluyorsun yanına. Aylık 5 TL yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi kartlarda var yt premium için cashback?
Sipay var. %60 geri ödüyor. Sanal kart hemde.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Güvenilir mi peki? Kimlik bilgisi istiyor mu? %60 bayağı iyiymiş.
Şuan ön ödemeli firmaların hepsi MB'na bağlı. O yüzden hepsi kimlik doğrulaması istiyor. Zaten Mayıs ayında istemeyenlerde yeni sistemle istemeye başladılar. O yüzden hepsi ister. Zaten kimlik bilgisi bulmak zor değil bu koşullarda.

Top Bottom