Neler Yeni

Youtube devri çöküyor mu?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,695
İsim
misfit
2-3 ekmek parasına premium alıyoruz zaten, üniversite öğrencisiyseniz 10TL'ye geliyor. Bu hiç bir servise para ödememe inadı nereden geliyor?

neptün yüksel

80+ Bronze
Ya arkadaş dakika başı 15 saniyelik geçilemeyen reklamlar geliyor akıl sağlıyığımı yitircem artık. Diyeceksiniz ki ad blocer kullan bu seferde herkes kullanıp Youtube çöker.
Sizce 1-2 yıl içerisinde YT devri kapanıp başka bir video yükleme uygulaması çıkabilir mi
Tarayıcı kullanıyorsan reklam engelleyici,
Telefon kullanıyorsan eğer NewTube uygulaması kullanacaksın.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,695
İsim
misfit
rahatsız etim kb 5 k bandında telefon önerir misiniz? kaçak redmi düşünüyorum onun yerine infinix alınır mı? annem için alcam konu açtım bunla ilgili cevap yok
Konuyu kirletmeyin, ayrı konu açın lütfen.

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
helsinki
Youtube devri geçecek bir platform değil bence. Premium aldım video içine gömülü reklam harici kafam rahat etti. Sigara kullanmayan adamım şu tarz harcamalar bana yanlış gelmiyor.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
rahatsız etim kb 5 k bandında telefon önerir misiniz? kaçak redmi düşünüyorum onun yerine infinix alınır mı? annem için alcam konu açtım bunla ilgili cevap yok
hiç anlamam kanka telefondan kolay gelsin sana

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,695
İsim
misfit
Senin ödeme inadın nereden geliyor? :D.
Ben reklam izlememek, arka planda video oynatmak ve video indirmek için para veriyorum, ağlamıyorum da. Sen yok reklamlar artacak cart curt diye ağlıyorsun dostum, madem reklam izlemek istemiyorsun ekmek parasına gidip satın alabilirsin.

SnareEcho

80+ Silver
Ya arkadaş dakika başı 15 saniyelik geçilemeyen reklamlar geliyor akıl sağlıyığımı yitircem artık. Diyeceksiniz ki ad blocer kullan bu seferde herkes kullanıp Youtube çöker.
Sizce 1-2 yıl içerisinde YT devri kapanıp başka bir video yükleme uygulaması çıkabilir mi
Artık Ad blocker kullananlar max 3 video izleyebilirmiş. Webtekno öyle söyledi haberde.

Ellsy

80+ Bronze
Yt yeni birsey getiriyor ad ile 3 video dan fazla izlersen bir daha o hesapla video izleyemeyeceksin

neptün yüksel

80+ Bronze
Ben reklam izlememek, arka planda video oynatmak ve video indirmek için para veriyorum, ağlamıyorum da. Sen yok reklamlar artacak cart curt diye ağlıyorsun dostum, madem reklam izlemek istemiyorsun ekmek parasına gidip satın alabilirsin.
Ben NewPipe ile reklam izlemiyorum, arka planda video oynatıyorum ve videoları kalıcı olarak evet kalıcı olarak her formatta (MP3, aac'da dahil) indirebiliyorum.

Bedava yıllardır kullanırım, he he. Premium yokken siz bilmezdiniz böyle şeyler zaten :D.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Alpaslan Çevikel
Çözüm ayağınıza geldi video linkini alıp video indirme sitelerinden MP4 olarak indirip reklamsız keyfini çıkarıyorsun 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sakın yapma uğraşmaya değmez 😂😂

Top Bottom