Neler Yeni

Youtube devri çöküyor mu?

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,104
İsim
Ali
60 liraya aile paketi alıp 5 arkadaşınıza paylaşabilirsiniz. Papara vs ile ödeme yapsanız 10₺ iade alırsınız (Gruplar bir yönetici ve beş aile üyesi ile kullanılıyor).

Grupta milletten parayı toplayıp siz ücretsiz takılırsınız... 😁

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Alternatifi yok.Premium alın.
Çok net cevap xjksxn .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya arkadaş dakika başı 15 saniyelik geçilemeyen reklamlar geliyor akıl sağlıyığımı yitircem artık. Diyeceksiniz ki ad blocer kullan bu seferde herkes kullanıp Youtube çöker.
Sizce 1-2 yıl içerisinde YT devri kapanıp başka bir video yükleme uygulaması çıkabilir mi
Android kullanıyorsan YouTube ReVanced öneririm

tümen

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Ya arkadaş dakika başı 15 saniyelik geçilemeyen reklamlar geliyor akıl sağlıyığımı yitircem artık. Diyeceksiniz ki ad blocer kullan bu seferde herkes kullanıp Youtube çöker.
Sizce 1-2 yıl içerisinde YT devri kapanıp başka bir video yükleme uygulaması çıkabilir mi
Pre al kanks

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
premium almak bukadar zor olmamalı

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Alternatifi yok ben yıllardır premium üyesiyim aylık ücreti çerez parası bence, öğrenci için de öyle olmalı

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Konuda ne kadar saçmalanmıs yok Premium al yok paran yoksa ağlama zaten ucuz vs. Yav biz bu platformu yıllardır kullanıyor muyuz? Yıllardır insani ölçüde reklamla bu şirket ciddi şekilde kâr etmiyor muydu?

O zaman ne oldu da ben sırf YouTube üzerinden birkaç video izleyeceğim diye bunlara para ödemek zorundayım? Para ödemezsek neden yıllardır 5 saniye gelen reklam şuan 30 saniye geliyor? Evet bunları sorgulamayın ve gidip Premium alın. Firma her sene fiyatına zam yaptıkça da iki laf edip kabullenin.

neptün yüksel

80+ Bronze
Daha düne kadar verilerim çalınacak korkusuyla saniye başı elleri titreyerek yazan adam nolduda korsanı önermeye başladı tedavi görmeyemi başladınız?
F-Droid uygulaması korsan değil ki.

Ayrıca korsan da öneririm yeri gelince. Paid-free he he.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuda ne kadar saçmalanmıs yok Premium al yok paran yoksa ağlama zaten ucuz vs.
He he premium yokken sizin haliniz ağlanasıdır ha.

Fleewsefa

80+
Konuda ne kadar saçmalanmıs yok Premium al yok paran yoksa ağlama zaten ucuz vs. Yav biz bu platformu yıllardır kullanıyor muyuz? Yıllardır insani ölçüde reklamla bu şirket ciddi şekilde kâr etmiyor muydu?

O zaman ne oldu da ben sırf YouTube üzerinden birkaç video izleyeceğim diye bunlara para ödemek zorundayım? Para ödemezsek neden yıllardır 5 saniye gelen reklam şuan 30 saniye geliyor? Evet bunları sorgulamayın ve gidip Premium alın. Firma her sene fiyatına zam yaptıkça da iki laf edip kabullenin.
Platform senin olsa 100 TL'den aşağı almazsın.Bu adamlar bu kadar büyük platformu ücretsiz sunuyor reklamsız izlemek istersen aile planıyla sadece 10 TL istiyor. 10 lira paran bile yoksa burada bana ağlama git hükümete ağla.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,340
İsim
Diyarhan
Aylık 9.49tl ödüyorum. Youtube music ve indirime özelliğini kullanıyorum. Reklamlar da artısı.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Kısaca reklam izlemek istemeyen parasını öder.
Benim tek anlamadığım bu sistemde.
Mesela videoyu benim arkadaşım yüklüyor. Videoyu ben izliyorum. Videonun linkini atıyorum. Onları seçtiğim için her yerde Youtube kazanıyor. Sonra gelip reklamsız izlenmesi için para gerekiyor.
Tüm ödeme sistemlerine lafım değil. Mesela netflix kendi kaliteli dizisini filmini yayınlar bunun için de para ister. Burda sorun yok.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,519
İsim
Hakanbey
adblock kullanıyorum bütün reklamlları engelliyor henüz geçemediği reklam olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,195
Üyeler
164,267
Son üye
ey3ppq
Top Bottom