Youtube devri çöküyor mu?

60 liraya aile paketi alıp 5 arkadaşınıza paylaşabilirsiniz. Papara vs ile ödeme yapsanız 10₺ iade alırsınız (Gruplar bir yönetici ve beş aile üyesi ile kullanılıyor).

Grupta milletten parayı toplayıp siz ücretsiz takılırsınız... 😁

Alternatifi yok.Premium alın.
Çok net cevap xjksxn .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya arkadaş dakika başı 15 saniyelik geçilemeyen reklamlar geliyor akıl sağlıyığımı yitircem artık. Diyeceksiniz ki ad blocer kullan bu seferde herkes kullanıp Youtube çöker.
Sizce 1-2 yıl içerisinde YT devri kapanıp başka bir video yükleme uygulaması çıkabilir mi
Android kullanıyorsan YouTube ReVanced öneririm

Ya arkadaş dakika başı 15 saniyelik geçilemeyen reklamlar geliyor akıl sağlıyığımı yitircem artık. Diyeceksiniz ki ad blocer kullan bu seferde herkes kullanıp Youtube çöker.
Sizce 1-2 yıl içerisinde YT devri kapanıp başka bir video yükleme uygulaması çıkabilir mi
Pre al kanks

premium almak bukadar zor olmamalı

Alternatifi yok ben yıllardır premium üyesiyim aylık ücreti çerez parası bence, öğrenci için de öyle olmalı

Konuda ne kadar saçmalanmıs yok Premium al yok paran yoksa ağlama zaten ucuz vs. Yav biz bu platformu yıllardır kullanıyor muyuz? Yıllardır insani ölçüde reklamla bu şirket ciddi şekilde kâr etmiyor muydu?

O zaman ne oldu da ben sırf YouTube üzerinden birkaç video izleyeceğim diye bunlara para ödemek zorundayım? Para ödemezsek neden yıllardır 5 saniye gelen reklam şuan 30 saniye geliyor? Evet bunları sorgulamayın ve gidip Premium alın. Firma her sene fiyatına zam yaptıkça da iki laf edip kabullenin.

Daha düne kadar verilerim çalınacak korkusuyla saniye başı elleri titreyerek yazan adam nolduda korsanı önermeye başladı tedavi görmeyemi başladınız?
F-Droid uygulaması korsan değil ki.

Ayrıca korsan da öneririm yeri gelince. Paid-free he he.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuda ne kadar saçmalanmıs yok Premium al yok paran yoksa ağlama zaten ucuz vs.
He he premium yokken sizin haliniz ağlanasıdır ha.

Konuda ne kadar saçmalanmıs yok Premium al yok paran yoksa ağlama zaten ucuz vs. Yav biz bu platformu yıllardır kullanıyor muyuz? Yıllardır insani ölçüde reklamla bu şirket ciddi şekilde kâr etmiyor muydu?

O zaman ne oldu da ben sırf YouTube üzerinden birkaç video izleyeceğim diye bunlara para ödemek zorundayım? Para ödemezsek neden yıllardır 5 saniye gelen reklam şuan 30 saniye geliyor? Evet bunları sorgulamayın ve gidip Premium alın. Firma her sene fiyatına zam yaptıkça da iki laf edip kabullenin.
Platform senin olsa 100 TL'den aşağı almazsın.Bu adamlar bu kadar büyük platformu ücretsiz sunuyor reklamsız izlemek istersen aile planıyla sadece 10 TL istiyor. 10 lira paran bile yoksa burada bana ağlama git hükümete ağla.

Aylık 9.49tl ödüyorum. Youtube music ve indirime özelliğini kullanıyorum. Reklamlar da artısı.

Kısaca reklam izlemek istemeyen parasını öder.
Benim tek anlamadığım bu sistemde.
Mesela videoyu benim arkadaşım yüklüyor. Videoyu ben izliyorum. Videonun linkini atıyorum. Onları seçtiğim için her yerde Youtube kazanıyor. Sonra gelip reklamsız izlenmesi için para gerekiyor.
Tüm ödeme sistemlerine lafım değil. Mesela netflix kendi kaliteli dizisini filmini yayınlar bunun için de para ister. Burda sorun yok.

adblock kullanıyorum bütün reklamlları engelliyor henüz geçemediği reklam olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,820
Üyeler
187,737
Son üye
mukose
Geri