Youtube devri çöküyor mu?

Kerim Efe888

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
69
Ya arkadaş dakika başı 15 saniyelik geçilemeyen reklamlar geliyor akıl sağlıyığımı yitircem artık. Diyeceksiniz ki ad blocer kullan bu seferde herkes kullanıp Youtube çöker.
Sizce 1-2 yıl içerisinde YT devri kapanıp başka bir video yükleme uygulaması çıkabilir mi

Cashback sistemleri ile 15TL'ye (bir paket sigara=40TL, 1USD=27TRY) premium alarak youtube music ve ad free video deneyimi yasayabiliyorsunuz. YT devri bitmez. Rakip çıksa bile bu sektörün tekeli fazla yaşatmaz o firmayı.

Ya arkadaş dakika başı 15 saniyelik geçilemeyen reklamlar geliyor akıl sağlıyığımı yitircem artık. Diyeceksiniz ki ad blocer kullan bu seferde herkes kullanıp Youtube çöker.
Sizce 1-2 yıl içerisinde YT devri kapanıp başka bir video yükleme uygulaması çıkabilir mi
Reklam yüzüncen batacak şirket değil youtube yüzlerce kez batmanın eşiğinden döndüler bir reklam yüzünden batıyorlarsa oda onların hataları olur ama evet dediğiniz gibi bu şekilde reklamları hızla arttırmaya devam ederlerse 1 2 yıl içinde yeni aperatif video yükleme uygulaması çıkması yakındır

Zannetmiyorum çökeceğini pc de adblocker mobil de vanced kullanıyorum reklam çekemem ben

Adblock'u galiba bir tek sen kullanmıyorsun knk Türkiye'de herkes neredeyse adblock kullanıyor tabii premium parasına değeceğini düşünen kişiler kullanmıyor.

youtube reklamları geçilmeyen 30 saniye de 1 dakika da yapsa sektörde yıkmak çok zor imkansız

5 ekmek parasına aylık Premium var. TR şartlarında hiçbir şey.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Zam gelir mi premiuma
5 ekmek parasına aylık Premium var. TR şartlarında hiçbir şey.
youtube reklamları geçilmeyen 30 saniye de 1 dakika da yapsa sektörde yıkmak çok zor imkansız
Premium günümüz için gayet ucuz.
Adblock'u galiba bir tek sen kullanmıyorsun knk Türkiye'de herkes neredeyse adblock kullanıyor tabii premium parasına değeceğini düşünen kişiler kullanmıyor.
Alternatifi yok.Premium alın.
rahatsız etim kb 5 k bandında telefon önerir misiniz? kaçak redmi düşünüyorum onun yerine infinix alınır mı? annem için alcam konu açtım bunla ilgili cevap yok

Geri