Neler Yeni

Youtube Her Videoda Reklam Gösterecekmiş

VorleN

80+ Silver
Arkadaşlar YouTube bundan sonra her videoda reklam gösterecekmiş (kaynak webtekno Instagram) peki para kazanması açık olmayan kanallarda para kazanabilecek mi? Benim aklıma iki seçenek geliyor ilki eskiden olduğu gibi para kazanmanın şartı kalkabilir ikincisi ile para kazanması aktif olmayan kanallar reklam yayınlansa bile para kazanamayacak sizce ne olur?

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Kardeşim yükleme yaptın mı ...

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Beyler reklam engelleyici yüklemedim ama videolar tam başlarken 1 saniye reklam sesini duyuyorum sonra kapanıp videoya geçiyor.
iyi bir şey ama neden oluyor anlamadım.

VorleN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim için sorun yok reklam engelleyici var ama yutup zaten sürekli reklam çıkıyor videolarda 50 defa reklam var zaten.
Reklam engelleyiciler çalışmayacak diye söylentiler var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler reklam engelleyici yüklemedim ama videolar tam başlarken 1 saniye reklam sesini duyuyorum sonra kapanıp videoya geçiyor.
iyi bir şey ama neden oluyor anlamadım.
Ben opera kullanıyorum bende de aynı şey oluyor beyaz ekran geliyor demi 5 saniye sonra geçiyorsun.

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar YouTube bundan sonra her videoda reklam gösterecekmiş (kaynak webtekno Instagram) peki para kazanması açık olmayan kanallarda para kazanabilecek mi? Benim aklıma iki seçenek geliyor ilki eskiden olduğu gibi para kazanmanın şartı kalkabilir ikincisi ile para kazanması aktif olmayan kanallar reklam yayınlansa bile para kazanamayacak sizce ne olur?
Bence para kazanmanın şartı kalkmaz ama düşürülür her kanalda reklam olacağı için.
Para kazanması aktif olmayan kanallar reklamdan gelir elde edemez.
Benim fikrim bunlar.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Operada da artık reklam geliyor

En İyi Cevap
7
Ben çalıştırmasını bilirim
1.png

Merak etme olmaz çünkü öyle bir şey yapılırsa çok büyük tepki olur.

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
eeee brave kullanın kardeşim siz de hem de para kazandırıyor 😎

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322

Ben opera kullanıyorum bende de aynı şey oluyor beyaz ekran geliyor demi 5 saniye sonra geçiyorsun.
evet opera kullanıyorum mixten müzik dinlerken yeni şarkıya geçtimi reklam tam başlayacakken kapanıyor şarkı başlıyor.

Ben çalıştırmasını bilirim
Alıntıyı görüntüle
Merak etme olmaz çünkü öyle bir şey yapılırsa çok büyük tepki olur.
Artık bu platformlar reklam engelleyici yüzünden para kazanamıyorlar 2-3 sene içersinde bütün google servisleri ücretli olabilir.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben bazen giriyorum Youtube'a reklam izlemek için arada birileri çıkıyor kim olduklarını pek bilmiyorum kimisi bilim ile alakalı konulardan araştırdığı şeyleri anlatıyor kimisi dini konuları anlatıyor ama neyse ki hemen gidiyorlar reklamımı izliyorum (!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,362
Üyeler
163,300
Son üye
Radiusss00
Top Bottom