Galatasaray8
80+ Bronze
Kardeşimin hesabından minecraft videoları izleniyor ama kardeşim ben izlemedim diyor.
PC denmi yoksa telefondanmı?Kardeşimin hesabından minecraft videoları izleniyor ama kardeşim ben izlemedim diyor.
telefondan iphone markasıPC denmi yoksa telefondanmı?
Yok Yani Youtube hesabı 1 hafta önce kuruldu ve telefonları takas etmiştik ama yeni icloud ve yeni youtube hesabı oluşturdum.Evet olabilir. Şöyle ki, taşındığımız bir ev var burada bir televizyon var. Ayşe diye bir kadının youtube hesabına girilmiş ve sürekli makyaj videoları izliyor hanım abla ama biz kim olduğunu bilmiyoruz. Televizyondan youtube bağladığımızda ayşe hanımın hesabı üzerinden girip video izliyoruz öyle ortaklaşa kullanıyoruz ama o bizim kim olduğumuzu bilmiyor. Muhtemelen o da aynı soruyu soruyordur senin gibi. Benim yaşadığım gibi bir durum yaşamış olma ihtimalin var mı dostum?
google cihazlarımda sadece bilgisayarım ve telefonum gözüküyor.Şu an yeni açtığın youtube hesabını mı kullanıyorsun? O zaman sıkıntı olmaması lazım aslında. Eğer bir şekilde eski hesabına girili olan bir yer varsa başka birinde onun izlediği videolar sende gözükür.
Hocam hep aynı video izleniyormuşŞu an yeni açtığın youtube hesabını mı kullanıyorsun? O zaman sıkıntı olmaması lazım aslında. Eğer bir şekilde eski hesabına girili olan bir yer varsa başka birinde onun izlediği videolar sende gözükür.
Hocam sıkıntı olmaz dimi yani google cihazlarımı yönet benim kullandıklarım gözüküyor ve hep aynı video geçmişe geliyor.Şu an yeni açtığın youtube hesabını mı kullanıyorsun? O zaman sıkıntı olmaması lazım aslında. Eğer bir şekilde eski hesabına girili olan bir yer varsa başka birinde onun izlediği videolar sende gözükür.
Doğrusu, sıkıntı olur mu bilmiyorum dostum. Ufak bir hata bile olabilir, hep aynı video diyorsun ya.google cihazlarımda sadece bilgisayarım ve telefonum gözüküyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam hep aynı video izleniyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sıkıntı olmaz dimi yani google cihazlarımı yönet benim kullandıklarım gözüküyor ve hep aynı video geçmişe geliyor.