selam arkadaşlar youtube oyun videoları çekicem mikrofon ve kamera önerlerinizi bekliyorum
uygun fiyatlı reis ya uçuk bunlarKamera fujifilm TX4 mikrofon elgato wave3 pro
kullanıyor musun kardeş sen bunun kalitesi nasıl acaba ?
bir incelemelere bakayim kardeşim sağolasınSana tavsiyem eğer kulaklık yoksa direkt gamenote hd2016d al mikrofonu kalitesi mükemmel bir kulaklık. Ben çok memnunum. Kulaklığın kendi seside güzel. 311tl civarı bişeydi. Eğer güzel bir kulaklığınız yoksa ucuza hem kulaklık hemde mikrofon sorununuzu çözmüş olursunuz. Bu fikri mi beğenmeyen illaki olcak ama bu benim önerim. Değerlendirmek size kalmış. Webcam yada harici mikrofon için bişey diyemicem.
uygun fiyatlı reis ya uçuk bunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
kullanıyor musun kardeş sen bunun kalitesi nasıl acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir incelemelere bakayim kardeşim sağolasın
fifine mikrofon için değil mi kardeş şey ses nasıl temiz alıyor mu cızırtı felan geliyor mu acaba senin düşüncelerin neler ufak tefek dediğin sorunlar neledir birde mikrofunu sesi güzel olan kulaklıkta tavisyen var mıdır mikrofon yerine kardeş kararsızım da mikrofunuda alabilirimHocam malesef internette fazla bişey bulamazsınız bende alırken çok tereddüt ettim. Ama kalitesini beğendim. Tabi ufak tefek sıkıntıları vardı ama dert edilcek yada çok rahatsız edici bir sorunu yok isterseniz bana sorabilirsiniz isterseniz merak ettiklerinizi.
kardeş kamera 700 800 e kadar düşünüyorum mikrofonda alıcam ama kulaklığın mikrofonuyla iade edilir mi sence ? kaliteli ses alan sence mikrofodan tavsiyesi de vverebilirsin oda aynı şekilde 700 800 civarlarıBütçe belirtmelisin dostum
Ben kulaklık mikrofonu kullanıyorum gayette iyi ve yeterli. Dip ses pahalı ya da ucuz neredeyse tüm mikrofonlar yapar mesela Hyperx Quadcast 3700 lira ama yapıyor ama ses kalitesi ve özelliği iyi bu yüzdende yazılımla dipses temizleniyor. OBS ile yayın yaparken gürültü filtresi ekliyorum dip ses falan kalmıyor ya da Videolarımda premiere pro ile hallediyorum o işi.kardeş kamera 700 800 e kadar düşünüyorum mikrofonda alıcam ama kulaklığın mikrofonuyla iade edilir mi sence ? kaliteli ses alan sence mikrofodan tavsiyesi de vverebilirsin oda aynı şekilde 700 800 civarları
bu telefona kamera olarak kullacam vdo ninja diye site var gvenilir mi iyi midir sence ordan telefonla girip izin ver diyorsun kamera mikrofon felan oradaki kodu obs programda tarayıcı kısmına giriyorsun bağlanıyoBen kulaklık mikrofonu kullanıyorum gayette iyi ve yeterli. Dip ses pahalı ya da ucuz neredeyse tüm mikrofonlar yapar mesela Hyperx Quadcast 3700 lira ama yapıyor ama ses kalitesi ve özelliği iyi bu yüzdende yazılımla dipses temizleniyor. OBS ile yayın yaparken gürültü filtresi ekliyorum dip ses falan kalmıyor ya da Videolarımda premiere pro ile hallediyorum o işi.
Sen de iyi mikrofona sahip bir kulaklık alarak bu işi çözebilirsin mesela 800 lira değilde 1000 liraya Cooler Master MH650 alabilirsin. Ya da benim hâla evimde duran Rampage Titan X'in mikrofonu sesi tok çıkarıyor güzel bence ama kafada 1 saatten fazla durunca kulak acıtıyor.
Kamera konusuda hangi 800 liraya alacağın webcam'den hayır bekleme,onun yerine telefonunu bağla. Logitech'in adi Webcam'leri bile 2 bin lira, bende bulunan C270 piksel piksel görüntü veriyor kullanmıyorum bile 100 liraydı o da 550 lira.
Değişik programlar var ama dediğin programı hiç duymadım,ipcam ve droidcam en yaygın kullanılanları.bu telefona kamera olarak kullacam vdo ninja diye site var gvenilir mi iyi midir sence ordan telefonla girip izin ver diyorsun kamera mikrofon felan oradaki kodu obs programda tarayıcı kısmına giriyorsun bağlanıyo
kulaklıklar içinde yorumun için teşekkr ederim 1000 lira verdikten sonra fifine avt mikrofon modelleri var hocam onu mu alsam o zaman orta bütçeli olsun diye kulaklık mik kullanırım dedim varsa diye o yüzden