YouTube İçin Program?

Reaksiyon skoru
7
Hayırlı akşamlar arkadaşlar YouTube a video eklemek için kullanılan edit programlarından önerebilecekleriniz neler arkadaşlar ve videolara telif hakkı olmadan nasıl video koyabilirim ? Şimdiden teşekkürler

T
1. VSDC
OpenShot
gibi ücretsiz programlar kullanabilirsin youtube telif hakkı bilgilere alabilirsin özgün olan her şey sıkıntı yok sadece müzik gibi durumlarda telif çok etkili
Telefondan y
Hayırlı akşamlar arkadaşlar YouTube a video eklemek için kullanılan edit programlarından önerebilecekleriniz neler arkadaşlar ve videolara telif hakkı olmadan nasıl video koyabilirim ? Şimdiden teşekkürler
Telefondan yaparsan movavi clips.
Pc den yaparsan bilmem

Camtasia,
Adobe Premiere,
başlangıç için yeterli olacaktır.
Telif konusuna gelince görseller sözler markalar ve müziklere dikkat etmelisin.

Edit: Adobe Premiere Pro
Premiere Pro ile uğraşamam dersen, Camtasia Studio 8 önerimdir. Aşırı basit bir edit düzeni var. Hem kayıt içinde Camtasia Recorder kendisi ile beraber yükleniyor.

Camtasia kullanıyorum güzel.

PowerDirector adlı güzel bir uygulama var ücretsiz ama lite edition gibi para verirsen full alıyorsun.

Edit: Adobe Premiere Pro
Premiere Pro ile uğraşamam dersen, Camtasia Studio 8 önerimdir. Aşırı basit bir edit düzeni var. Hem kayıt içinde Camtasia Recorder kendisi ile beraber yükleniyor.
Teşekkürler ✋
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PowerDirector adlı güzel bir uygulama var ücretsiz ama lite edition gibi para verirsen full alıyorsun.
Ücretsiz arıyorum öneri için teşekkürler araştıracağım

Davinci Resolve

Gerçekten kullanımı kolay ve tamamen ücretsiz bir program.
Camtasia kullandım yıllarca ama camtasia çok çökme yapıyordu. Saatleri bulan video çalışmalarımı kaldırmıyordu. Render anlamındada çok hantal olduğunu düşünüyorum.
Linkteki frogram her konuda gayet hızlı. Özellikle kurgulamada ve render da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,184
Üyeler
197,832
Son üye
Bedirhancvr
Geri