Neler Yeni

YouTube için ücretsiz edit ve thumbnail programı önerisi

kurt_14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
kurt 14
Sorum başlıktaki gibi. Edit programı ve thumbnail programı arıyorum. ikisi de ücretsiz olması gerekiyor, ilerleyen zamanlarda paralı olan başka seçeneklere yönelmeyi düşünüyorum.

Kriterler: Aslında çok bir kriterim yok. edit programı için düşük sistem gereksinimi, filigransız olması ve kolay kullanımı benim için yeterli. aynı şey thumbnail programı için de geçerli.

Merak eden olursa diye:
-i5 1035G1 (APU)
-8 GB RAM
-512 GB SSD
-Windows 10

VorleN

80+ Silver
Sorum başlıktaki gibi. Edit programı ve thumbnail programı arıyorum. ikisi de ücretsiz olması gerekiyor, ilerleyen zamanlarda paralı olan başka seçeneklere yönelmeyi düşünüyorum.

Kriterler: Aslında çok bir kriterim yok. edit programı için düşük sistem gereksinimi, filigransız olması ve kolay kullanımı benim için yeterli. aynı şey thumbnail programı için de geçerli.

Merak eden olursa diye:
-i5 1035G1 (APU)
-8 GB RAM
-512 GB SSD
-Windows 10
Editi biliyorsan after effectten yapabilirsin thumbail de photoshop.

Ariseks

80+ Gold
davinci resolve güzel ve ücretsiz bir edit programı thumbnail için kanva kullanabilirsin

Mergen

80+ Bronze
hocam kaldırır mı pek bilmiyorum sistem gereksinimlerini bilmiyorum onun için ayrı bir konu açarsanız daha iyi olur davinci resolve için canva zaten webden yapılıyor

after effects ve adobe photoshop ücretli
Adobe Photoshop ücretlimiymiş :oops:

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim

Merak eden olursa diye:
-i5 1035G1 (APU)
-8 GB RAM
-512 GB SSD
-Windows 10
blender öneririm.
Aklına gelebilecek herşeyi yapabilirsin,
Ancak öğenmek biraz zor, ben öğrenmek için yaklaşık 3 yıl uğraştım, hala uğraşıyorum.

ayrıca edit demeyelimde daha profesyonel olandan VFX programı desek daha güzel olur

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
hocam kaldırır mı pek bilmiyorum sistem gereksinimlerini bilmiyorum onun için ayrı bir konu açarsanız daha iyi olur davinci resolve için canva zaten webden yapılıyor

after effects ve adobe photoshop ücretli
After effects kaç TL

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler