Neler Yeni

Youtube kanal önerisi

121709

80+ Silver
Çok çocuksu vs ama baldiback sarıyor biraz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,229
İsim
a l p e r

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Niye la sarıyo ya. Gündemi takip ediyorum
yıkık tek yeteneği kamera karşısında birilerini eleştirmek yani dünyanın en kolay ve yetenek gerektrimeyen içeriğini üretiyor o tipler, o kanallardan takip ediyorsan gündemi sen gerekmemek takip etmek gündemi, rip

121709

80+ Silver
yıkık tek yeteneği kamera karşısında birilerini eleştirmek yani dünyanın en kolay ve yetenek gerektrimeyen içeriğini üretiyor o tipler, o kanallardan takip ediyorsan gündemi sen gerekmemek takip etmek gündemi, rip
Kendi düşüncelerini takipçilerine aşılıyorlar ve düşünemeyen bir zombi ordusu oluşturuyorlar. O ordu da karşıt görüşte olana saldırıyor.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,072
İsim
Mert Can Ergün
Nygma nın neresini seviyorsun yalan dolan
Baba merhaba Rıdvan kevrek yonas mers dost kayaoğlu

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Kendi düşüncelerini takipçilerine aşılıyorlar ve düşünemeyen bir zombi ordusu oluşturuyorlar. O ordu da karşıt görüşte olana saldırıyor.
çok doğru yazmışsın dostum, yani gündemi takip etmek için kendin sadece kendi düşünceleri ile bir kaç manşet okusalar çok daha temiz saf bir eleştiri yapmış olurlar.
Zaten bu kanalların yaptığı eleştiri değil, negatif eleştiri, eleştiri özünde ortaya iyi bir sonuç çıkarmak için kullanılan bir yazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,229
İsim
a l p e r
Beyler ben adamın düşüncelerini mantıklı buluyorum. Siz mantıklı bulmuyorsunuz diye boş yapmak zorunda değilisiniz. Bu kadar basit.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nygma nın neresini seviyorsun yalan dolan
Baba merhaba Rıdvan kevrek yonas mers dost kayaoğlu
Kardeşim kurgu da olsa güzel kurgu yapıp izlettiriyor. Sanki ben ondan duyduklarımı gidip "OceanGate aslında yalan dolan, bişey gördükleri için onları ortadan kaldırdılar" falan mı diyorum? 10 dakika videosunu izleyip hayatıma devam ediyorum. Kasmayın bu kadar. Ruhi çeneti de izlerim Berhan Budak da izlerim.

121709

80+ Silver
Beyler ben adamın düşüncelerini mantıklı buluyorum. Siz mantıklı bulmuyorsunuz diye boş yapmak zorunda değilisiniz. Bu kadar basit.
Böyle bir cevap hoş değil, öyle boş yapma vs laflarına gerek yok fikrimi belirttim sadece.

Top Bottom