Neler Yeni

Youtube Kanalı Eklendi Ücretsiz - Python Eğitim fırsatı

beritankorkusuz

80+ Silver
Sanırım benim için epey yararlı olacak. Heyecanlandım şimdi. :D
Güzel olmuş eline sağlık.
Çok teşekkür ederim elimden geldiğince yardımcı olacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

eline sağlık yarın c sharp başlıycaktımda python da aynı zamanda öğrenebilirmiyim yoksa çok mu zor bizim oyun grubumuz var 7 kişilik oyun yapıcaz o yüzden ben udemy den c sharp başlıycam
Python öğrenilmesi çok daha kolay ,üst düzey makine dilidir. Eğerki başlangıç olarak herhangi bir bilgi birikime sahipseniz C sharp öneririm

İş yoğunluğundam dolayı uzun süre zaman ayıramam ancak eğitim için elimden gelen desteği maddi manevi yaparım
Çok teşekkür ederim Allah 'a şükür maddi desteğe ihtiyacım yok. Manevi desteğinize çok ama çok var

Mükemmel. Peki Phython ile en üst düzey ne yapabiliriz?
Hangi konuda ?

VitoScaletta

80+ Gold
Çok teşekkür ederim elimden geldiğince yardımcı olacağım

Python öğrenilmesi çok daha kolay ,üst düzey makine dilidir. Eğerki başlangıç olarak herhangi bir bilgi birikime sahipseniz C sharp öneririm

Çok teşekkür ederim Allah 'a şükür maddi desteğe ihtiyacım yok. Manevi desteğinize çok ama çok var

Hangi konuda ?
python ortalama olarak sizce sizin eğitimlerinizle ne kadar zamanda öğrenilir olmassa ilk python öğrenip sonra c sharp öğreniyim çünkü 0 yazılım bilgim

beritankorkusuz

80+ Silver
python ortalama olarak sizce sizin eğitimlerinizle ne kadar zamanda öğrenilir olmassa ilk python öğrenip sonra c sharp öğreniyim çünkü 0 yazılım bilgim
Python ile kodlamanın ,satır yazmanın mantığını öğrendikten sonra yapmanoz daha kolay olur . Örneğin Python diğer dillere oranla macro tuşu gibidir.

Arkandayız hocam
Çok teşekkür ederim

VitoScaletta

80+ Gold
Python ile kodlamanın ,satır yazmanın mantığını öğrendikten sonra yapmanoz daha kolay olur . Örneğin Python diğer dillere oranla macro tuşu gibidir.

Çok teşekkür ederim
sizin eğitiminizle ne kadarda öğreniriz tahminen 0 yazılım bilgisi olan

beritankorkusuz

80+ Silver

beritankorkusuz

80+ Silver

beritankorkusuz

80+ Silver
muhteşem o zaman ben 1 ayda python giriş seviyesi söküp direk c sharp giricem hocam bu arada dersleri nereden vericeksiniz youtube kanalındanmı
Buradan konu açarak sözlü olarak vermeyi yeğlerim ama youtube düşünmüyor değilim

VitoScaletta

80+ Gold
Buradan konu açarak sözlü olarak vermeyi yeğlerim ama youtube düşünmüyor değilim
burdaki konular 1 saniyede aşağı düşüyor sürekli up lamakta zor siz en iyisi youtube açın biz birazcık gelişim kaydedince saatli bi şekilde twitch açarsınız hep beraber yazarız kodları yayın tekrarlarınıda youtube a atarız ayrıca youtube içinde sürekli video gelir aşağı ****** pnd.tl falan koyarsın geçeriz destek oluruz

beritankorkusuz

80+ Silver
burdaki konular 1 saniyede aşağı düşüyor sürekli up lamakta zor siz en iyisi youtube açın biz birazcık gelişim kaydedince saatli bi şekilde twitch açarsınız hep beraber yazarız kodları yayın tekrarlarınıda youtube a atarız ayrıca youtube içinde sürekli video gelir aşağı ****** pnd.TL falan koyarsın geçeriz destek oluruz
Dostum belirttiğim gibi ben bunları çıkar ve ücret için düşünmüyorum ama youtube kanalı açmayı düşünmüyor değilim

Eline sağlık faydalı konu olmuş
Çok isime yarayack bu konu
Eğitim nasıl olacak peki?
Kanal eklendi dostlar

Son düzenleme:
Top Bottom